פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים שלוםכל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול:http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpgאולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט?אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיומה אני אמור לעשות??תודה לעוזרים?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים תנסה לקרוא פה ולראות מה קורהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0ואם לא תעלה לפה את קיבצי הMINIDUMP ונעזור (והשם ש להקובץ רשום במסך כחול רק הוא לא ממש ברור..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר איך אני יעלה את קבצי הMINIDUMP לפהומהם הקבצים האלהאיפה לא ברור אני אעתיק את זה?מה שלמעלה או למטה?תודה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אם היית נכנס ללינק שהבאתי לך אז הייתה יודע מה זה הקבצים האלה!!!ותקבץ אותם ותעלה אותם כמו שאתה מעלה תמונה...
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר תראה הורדתי את מה שרשום למעבדי 32BITסיים ליהקובץ של הסמלים שוקל 195 מגה ולא יודע למה זה מוריד לי על 6 ק''ב ויש לנו קו 5 מ''בועד שזה סיים 18 אחוז שוב נפל המחשבבהוראות רשום רק מה לעשות אחרי שהורדת את הסמלים אבל רשום שלא חייבים עם הסמליםאבל אין הוראות מה לעשות בלי הסמלים...מה אני עושה עם הקובץ ה1?תודה רבה על הסבלנות שלך
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים תיכנס לתקיה של WINDOWS(אם היא ב C אצלך אז לשם אם לא אז איפה שהיא נמצאת..)שם תחפש תקייה שקוראים לה MINIDUMP (כמובן שתבטל את האופצייה של התקיות המוסתרות..)..ותקבץ את ה5 קבצים הראשונים (הכי חדשיים)..ותעלה לפה..
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים סליחה שאני מתפרץ , גם לי יש בעיה דומה, לא בטוח שזה בעקבות תוכנה (עדכוני ביוס חכרטיס מסך) כל כמה זמן כל פעם שונה.. המחשב קופא וחייב ריסטרטמה לעשות? אין שום סימן ויזואלי
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים המחשב קופא סתם אתה מאמץ אותו?? אולי עידכנת משהו לא טוב?? אולי יש לך בעית חומרה?? והכי טוב (הבחור מעלי) תפתח תרד בטוח שיעזרו לך
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים תיכנס לתקיה של WINDOWS(אם היא ב C אצלך אז לשם אם לא אז איפה שהיא נמצאת..)שם תחפש תקייה שקוראים לה MINIDUMP (כמובן שתבטל את האופצייה של התקיות המוסתרות..)..ותקבץ את ה5 קבצים הראשונים (הכי חדשיים)..ותעלה לפה..מין הסתם שתעלה לפה..
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר אני לא מצליח לעלות לאיזה אתר אני יכול לעלות את הקישור שיהיה אפשר להוריד את זה משם.?את הקובץ ששם הקבצי MINIDUMPתודה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הבעיות נוצרות מהקבצים הבאיםNDIS.syszd1211u.sysתעדכן את כול הדרייברים של החומרה שיש לך במחשב (היה פה מישהו עם אותה בעיה לא מזמן.. תעשה חיפוש בטוח שתמצא תתרד..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר הבעיות נוצרות מהקבצים הבאים NDIS.sys zd1211u.sys תעדכן את כול הדרייברים של החומרה שיש לך במחשב (היה פה מישהו עם אותה בעיה לא מזמן.. תעשה חיפוש בטוח שתמצא תתרד..).. קודם כל תודה רבה אחי דבר שני שמתי לב שרק שאני מפעיל את הביטורנט AZ ..אחרי כמה שעות זה קורה...או שאני פותח המון חלונות... (יש לי 256 ראם אבל עוד שבוע מחשב חדש) איך אני מעדכן את כל הדרייברים במחשב ביחד? ואתה יכול לחפש את הת'רד אני לא יודע מה לרשום ..אם תוכל לכוון אותי... שאני משאיר את המחשב פתוח ללא כלום זה לא קורה עליי לציין שהתקנתי לא מזמן רשת חדשה אצלי וזה קרה אחרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.