פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlinesומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים בלודליינס לא כבד?בלודליינס הוא דיי כבד בגלל התכנון העלוב שלו,מנוע הסורס ששומש בו מתכוננן כל כך גרוע שמחשבים עם512MB ועם X850XTPE יכולים לקרטע לפעמים...בקשר לcod1 אין לי מושג...
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר הורדתי את ה-patch הזה נקווה שיעזור http://www.pcgameworld.com/downloads/file.php/id/5662/ זה מה שיש לי במחשב מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP גם במשחקים אחרים היו לי מלא קפיצות וקירטועים אולי האימיול מעמיס ??
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים שמע יש לך תוכנות שרצות ברקע שאוכלות לך את הזיכרוןתיכנס לRUN ואז תרשום msconfig ואז תלך ללשונית האחרונהשם תבטל את כל התוכנות הלא נחוצות שרצות לך ברקע כמו Ipod Helper וכל השטויות האלה!!!!והאימיול זולל גם דיי הרבה זיכרון!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אם תשחק ברשת בלי תוכנות שיתוף למיניהם תוכל להעלות גם את הגדרות המשחק לאופטימליות גם לא יזרקו אותך משרתי יעוד בגלל פינג גבוהה ותוכל גם להריץ את המשחק בתור commander בלי בעיות ניתוק אלא אם כן יש לך משחק חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.