עבור לתוכן

שאלה לגבי מהירויות ברשת

Featured Replies

פורסם

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד?

ומזה משנה המהירות?

פורסם

10/100 זה אומר או עשר מגהביט לשניה, או מאה מגהביט לשניה. שים לב, זה מגהביט ולא מגהבייט

[Mbit ולאMbyte] אני לא זוכר בדיוק את כל ההסבר, והוא גם די ארוך, אבל אם מישהו יכול לכתוב אותו, אנמי די בטוח שהוא יעשה את זה יותר טוב ממני.

המהירות היא במגהביט, ואותה אתה מחלק ב8, כדי למצוא את המהירות במגהבייט[בגלל ש8ביטים הם בייט אחד] זה לא מששנה אם אתה משתמש בהאב או סויצ' או ראוטר, יש כאלה בכל מהירות.

המהירות זה המהירות העברה ברשת, אם לדוגמא הרשת עובדת על 100 מגהביט לשניה, תחלק את זה ב8 [אתה מקבל 12.5] ואז אתה מקבל את המהירות במגהבייטים. ז"א שאם יש לך רשת של מאה מגהביט בשניה, כשתעביר קובץ מחשב למחשב, הוא יעבור במהירות של בערך 12.5 מגה בייט לשניה. לפעמים קצת פחות, זה תלוי בכמה עמוסה הרשת, אבל המצב האידיאלי הקובץ יעבור ב12 וחצי מגה בייט לשניה

פורסם

10 מגה ביט זה עבור עבודה ב HALF DUPLEX נדמה לי כבל של 4 גידים... ו 100 זה עבור כבל שהוא 8 גידים ותומך ב FULL DUPLEX....

יכול להיות אגב שאני טועה וזה 2 ו4 גידים בהתאמה כבר לא ממש זוכר את זה - תחפש בגוגל על כבלים שהם CAT5/CAT5E יסבירו לך כמה גידים זה כל אחד ואילו מהירויות הם נותנים.

הרעיון הוא שכשיש 8 גידים אז אתה יכול במקביל גם לקלוט וגם לשדר וכשיש 4 גידים אתה או קולט או משדר...

פורסם

מהירות 100 זה 4 גידים ומהירות 1000 זה 8 גידים

HALF זה שאתה פעם קולט ופעם משדר לא באותו זמן

DUFLEX זה במקביל

פורסם

בטוח של 100 מספיק 4 גידים? ו 8 מאפשרים 1000?

פורסם

בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים