פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לא לדעת מה זה UO זה חור בהשכלה אחי :] באמת שזו ההרחבה הכי טובה שיצאה למשחק עד כה...[בכל ז'אנר] היא פשוט שינתה את המשחק לחלוטין!... רכבים...נשקים חדשים...מכונות יריה נישאות...עוד מודים למשחק...רימוני עשן...מערכת דרגות במשחקי האונליין....עוד שלבים לסינגל... באמת הרחבה ששווה ת'כסף!...לא ראיתי עוד הרחבה שהביאה כ"כ הרבה חיים למשחק...
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לא לדעת מה זה UO זה חור בהשכלה אחי :] באמת שזו ההרחבה הכי טובה שיצאה למשחק עד כה...[בכל ז'אנר] היא פשוט שינתה את המשחק לחלוטין!... רכבים...נשקים חדשים...מכונות יריה נישאות...עוד מודים למשחק...רימוני עשן...מערכת דרגות במשחקי האונליין....עוד שלבים לסינגל... באמת הרחבה ששווה ת'כסף!...לא ראיתי עוד הרחבה שהביאה כ"כ הרבה חיים למשחק... שמעת על wc:tft ?! זו הרחבה.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים WTF? מה הקשר War Craft??? ואיך המולטי? יש שם טנקים רכבים משו? זה משחק rts פנטזיה, איזה טנקים לעזעזל?! האדידס מאן אמר ש-uo היא ההרחבה הכי טובה בכל ז'אנר ומוסיפה הכי הרבה למשחק המקורי. אז כנראה שהוא לא שיחק ב-tft.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אני יודע מה זה הרחבה,אגב הTFT יפה =]ובמולטי ממה שבינתיים ראיתי אי אפשר לשלוט על רכבים או משהו בסגנוןאם מישהו רוצה לשחק במולטי שישלח פרטית אני כבר אסביר לו את הכל
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים you l@meואתה C00lתלמד גם לכתוב באנגלית לפני שאתה פונה אלי עם הערות לא במקום.אגב- שיחקתי סימתי את המערכה הרוסית (בערך 2-3 שעות) משחק טוב אבל 1:1 כמו הראשון ציפיתי ליותר מבחינת האינטרקטיביות (שאין).
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה משחק rts פנטזיה, איזה טנקים לעזעזל?!האדידס מאן אמר ש-uo היא ההרחבה הכי טובה בכל ז'אנר ומוסיפה הכי הרבה למשחק המקורי. אז כנראה שהוא לא שיחק ב-tft. STUPID! שאלתי עם במולטי של COD2 יש טנקים!@#$אה,וסיימתי תמישחק!
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר המערכות במשחק: המערכה הרוסית כוללת: פרק ראשון: 2 שלבים פרק שני: 2 שלבים פרק שלישי: 2 שלבים המערכה הבריטית כוללת: פרק ראשון-הקרבות באל עלמיין- 4 שלבים פרק שני: מערכת הטנקים- 2 שלבים פרק שלישי: 2 שלבים ארוכים פרק רביעי: המערכה באירופה,נדמה לי 3 שלבים [לא זוכר..אני במהלכה עכשיו] המערכה האמריקאית כוללת: פרק ראשון- הפלישה לנודמרנדי,ה-D-DAY... כולל 3 שלבים מאוד מאוד ארוכים [והשלב פתיחה של המערכה הוא הכי מדהים מכל המשחק] פרק שני- לא הגעתי,לא יודע פרק שלישי- לא הגעתי,לא יודע +יש סבירות שיש עוד מערכת בונוס לאחר סיום המערכות האלה [כפי שנהוג במשחקי CALL OF DUTY הקודמים] יווווו איזה דודא יש לי לשחק במשחק הזה !!! אני מחכה למחשב החדש שלי שיגיע רק עוד שבוע וחצי ככה (ראה מפרט) ואז אני יפתח את הצורה לגרמנים
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מה כולם נופלים עליי...שניר חבל לריב, אני אוהב את העבודות שלך. אם פגעתי בך אני מצטער.ושי. לא הבנתי את השאלה בעעעעע
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים COD:UO זה באמת אחת מההרחבות היחידות בשוק המשחקים שאשכרה התעלתה על המשחק המקורי... הסינגלפלייר היה פי 7 יותר טוב מהסינגל של COD הרגיל והמולטי היה שיפור מאסיבי... התוספת טנקים וג'יפים הייתה ממש מוצלחת... גם השיפור הגראפי בזמנו היה ממש גדול בין COD לCOD:UO כלכך הצטערתי שלא היה גם שלב על מטוס בCOD2 כמו שהיה בCOD:UO...זה בערך השלב הכי אדיר בCOD:UO...הוא ממש ענק...שיחקתי בשלב הזה איזה 100 פעם
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אכן השלבים עם הטנקים יפים אבל מאוד קצריםאגב, לא הבנתי מה הקטע של המשחק.. ומה הקטע של כל הסדרה בכללCOD הוא על מלחמת העולם השנייהCOD-UO הוא גם על מלחמת העולם השנייהCOD2 הוא גם על מלחמת הבעולם השנייהאיך עושים 3 משחקים על אותו דבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.