פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מה שאני אוהב בגרסאות של COD זה שהמשחק ירוץ כמעט על כל כרטיס בגרפיקה טובה כמעט אין לי תקיעות או שום דבר ואני משחק עם כמעט כל הפיילטרים לעומת FEAR או QUAKE יש לי Geforce 6800NU שנדפק קצת אבל לעומת משחקים אחרים הוא פועל מצויין כמו שהוא פעל לי על בgeforce 2 MX400 שלי
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אצלי COD1 קירטע ולא יכולתי לשחק בצורה נורמלית והכרטיס מסך שלי דומה לשלך. אני פוחד לנסות את COD2...
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים גם אני הגעתי היום לפלישה לנורמנדי וזה היה פשוט כיף להיכנס לבונקרים ולהוריד מאות של גרמנים ;D ;D ;D ;D והחווית מלחמה במשחק ענקית יורים מכול כיוון תלא מבין מה הולך כולך בשוק ואתה רק מחפש נאצים להוריד ;D אז נכון שהוא לא ראליסטי ואין מד חיים ואי אפשר להזיז דברים כמו ב Half-life אבל יש כמה שלבים שהם פשוט כיף לא נורמלי
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים גם אני הגעתי היום לפלישה לנורמנדי וזה היה פשוט כיף להיכנס לבונקרים ולהוריד מאות של גרמנים ;D ;D ;D ;D והחווית מלחמה במשחק ענקית יורים מכול כיוון תלא מבין מה הולך כולך בשוק ואתה רק מחפש נאצים להוריד ;D אז נכון שהוא לא ראליסטי ואין מד חיים ואי אפשר להזיז דברים כמו ב Half-life אבל יש כמה שלבים שהם פשוט כיף לא נורמלי תאמין לי הכי כיף, בשלב הזה לפי מה שהבנתי הם באים לך ממש אבל ממש בכמויות ענק! אהבתי לראות שיש לך הרבה אופציות ריסוס, לפי דעתי דיי מאכזב שאין מד חיים.. ואין שמירות... אבל המטרה כאן לתת לך כמה שיותר זמן פעילות ואקשן בלי הפסקה ולא לעצור לשמור או לקחת עזרה ראשונה. תעשה חיים (כולכם תעשו חיים) בקרוב אצלי
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים גם אני הגעתי היום לפלישה לנורמנדי וזה היה פשוט כיף להיכנס לבונקרים ולהוריד מאות של גרמנים ;D ;D ;D ;D והחווית מלחמה במשחק ענקית יורים מכול כיוון תלא מבין מה הולך כולך בשוק ואתה רק מחפש נאצים להוריד ;D אז נכון שהוא לא ראליסטי ואין מד חיים ואי אפשר להזיז דברים כמו ב Half-life אבל יש כמה שלבים שהם פשוט כיף לא נורמלי יורים בך מיליון ואחד כדורי עופרת, מתרפא בעזרת "חבילות בריאות".: לא יותר ריאליסטי.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים יורים בך מיליון ואחד כדורי עופרת, מתרפא בעזרת "חבילות בריאות".: לא יותר ריאליסטי. זה יותר ראליסטי מאשר שיורים עליך כמיות מטרפות של כדורים ואז אתה נושם קצת אוויר ואז אתה יכול להמשיך להילחם :nono:
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים למי בכלל יש זמן במשחק הזה להתעסק עם דברים כמו להזיז דברים?האקשן לא נגמר , זה מה שגדול בו , רוב הFPS משעממים אותי אחרי כמה זמן, בCOD2 אני נהנה מכל רגע
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים זה יעבוד לי על ה 5600XT שלי?לי יש AMD64 3200 עם ג'יגה זיכרון ואותו כרטיס כמו לך ועובד לי סבבה על 640x480 וANTIALIASING של 4 (לא יודע ככה עשו לי נ optimal settings), לפעמים שאני פותח זום יש קירטועים.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים לי יש 9600xt אינטל 2.4 סוקט 478 ועובד טוב מאוד ב 1024 768 aa - offdirectx-7
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים דבר ראשון:משחק ענקאני משחק על רמת קושי HARD [הרמת קושי REGULAR היא משעממת וקלילה בצורה רצחנית],וזה ממש ממש ממש כיף ככה,מאוד מאתגר ומפוצץ אנדנלין.בכל מקרה,המשחק פועל טוב על ההגדרות הבאות:הכל על HIGHכל התוספות הגראפיות מופעלותNUMBER OF CORPSES-MAXAA:OFFAFX81024X768וRENDERING MODE: DX9
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים לי יש 9600xt אינטל 2.4 סוקט 478 ועובד טוב מאוד ב 1024 768 aa - offdirectx-7 מן הסתםעל DIRECT X7 המשחק אפילו פחות כבד מ-COD1.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מישחק קטלני! קצת מאכזב אבל כפי! עובד אצלי הכול על הכי גבוהה חוץ מ AA על X2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.