פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים כמו שאני מניח שכולכם יודעים אני קונה עכשיו מחשב חדש ועכשיו קראתי את החדשות באתר....עדיף לי להשאר כמתוכנן עם הHercules Gamte Theater XP 6.1או לקנות במקום זה Hercules Fortissimo 3 7.1 (מצטער אם לא אייתתי נכון)....תודה מראש!
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני עדיין חושב שאין מתחרה ל GTXP ,אבל אם תועלת לכסף חשובה לך מאד אז ה פורטיסימו יתן לך תשובה מתאימה.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים לכל המפנטזים למיניהם על הכרטיס החדש הזה של הרקולס - מכלנית, היבואן הרישמי (והיחיד ??) בארץ של מוצרי הרקולס, נמסר שהכרטיס הזה לא יגיע לפני החצי השני של ספטמבר (וסביר להניח שעם כל החגים זה יקרה גם אחרי זה) אז מי שצריך עכשיו כרטיס קול שיקח את ה-GTXP וזהו.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים הכרטיס הזה מגיעה עוד ביום שני לכלנית! ;D נחיה ונראה עידכונים יבואו בהקדם
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים האמת גיל מההכרות שלי עם כלנית נק\ראה מאד הגיוני ונכון מה שאמרת , יש להם בעיות עם משלוחים סדירים.אני באמת מאמין שיקח הרבה זמן עד שיגיע
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים האמת גיל מההכרות שלי עם כלנית נק\ראה מאד הגיוני ונכון מה שאמרת , יש להם בעיות עם משלוחים סדירים.אני באמת מאמין שיקח הרבה זמן עד שיגיעאתה מספר לי ?הם כל כך לא החלטייםפעם יש להם את הפורטיסימו 3 כשזה בכלל עוד לא יצא. אח"כ אומרים-עוד שבועיים. אח"כ-לא יהיה בכלל. אח"כ-אחרי החגים. קשה לסמוך עליהם.גם את הכרטיס של הרקולס ALL IN WONDER 7500 הם הוציאו את הנשמה עד שהביאו לארץ.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים נכון מאוד, תסתכל טיפה יותר טוב על התמונה שפרסמתי.מישה, מישה מישה!אתה עושה טעויות של טירון.במקום להסתכל התמונות, קרא את הTech specs.ותקן את טעותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.