פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים יש את התכנה המעולה Partition Magic 8 שהיא יכולה לעשות דברים נפלאים עם ההרד דיסק שלך וגם להפוך את הקבצים מ- FAT32 ל- NTFS בלי למחוק מידע אלא אם סימנתה שם לפרמט...
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים לפי מה שאני הבנתי ההמרה של מערכת הקבצים היא סוג של התאבדות, אבל יש פה אנשים שעברו את התהליך הזה ונשארו בחיים אז אני מניח שזה בסדר.בכל אופן, לא הייתי עושה המרה למחיצה שהמערכת הפעלה יושבת עליה.ובכל אופן, גבה את המידע שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים המרה לNTFS היא ממש לא התאבדות ו(כמעט) חסרת סיכון לחלוטיןהיא נתמכת רשמית ע"י מיקרוסופט וחלונות ואין בעיה לעשות אותה גם לכונן של המערכת.המרה הפוכה היא קצת יותר בעייתית, מיקרוסופט לא תומכת בזה ויש להשתמש בתוכנות צד שלישיהתהליך הזה יותר מסוכן, יש בעיה עם קבצים מכווצים, מוצפנים ועם קבצים בשפות מסויימות (כמו סינית ולפעמים גם עברית)בקיצור, אין בעיה שתהפוך כל כונן שלך לNTFS עם הפקודה CONVERT
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים המרה לNTFS היא ממש לא התאבדות ו(כמעט) חסרת סיכון לחלוטין היא נתמכת רשמית ע"י מיקרוסופט וחלונות ואין בעיה לעשות אותה גם לכונן של המערכת. המרה הפוכה היא קצת יותר בעייתית, מיקרוסופט לא תומכת בזה ויש להשתמש בתוכנות צד שלישי התהליך הזה יותר מסוכן, יש בעיה עם קבצים מכווצים, מוצפנים ועם קבצים בשפות מסויימות (כמו סינית ולפעמים גם עברית) בקיצור, אין בעיה שתהפוך כל כונן שלך לNTFS עם הפקודה CONVERT יש תוכנות שעושות המרה הפוכה? אוקיי, זו באמת התאבדות
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים יש הזכירו פה כבר את PARTITION MAGICיש גם תוכנה דומה של ARCONISזה באמת מצריך גיבוי של החומרלי למשל, כבר כמה פעמים נמחקו קבצים בעברית בעקבות המרה הפוכה כזאתהשאלה היא, איזה אינטרס יש לך לעשות המרה הפוכה כזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.