פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים איזה משחקים אתם ממליצים לי להתקין על המחשב הבא:CELERON 700Mhz 256 mb ram tnt 2 model 64 32MB אבל משחקים יפים
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא צריך להגזים עם הסופר מאריו, אם תחליף לג'יפורס 2 (אפשר למצוא יד שניה ב50 שקל), לא תיהיה לך בעיה להריץ וויס סיטי מקס פיין ומשחקים כאלה מלפני שנתיים+
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה אתה עושה עם המחשב הזה? תחליף לDFI SLI-DR FX-572 gb72 Gb Raptor X2 RAID0 7800GTX X 2Enermax 600Wבקיצור AMD אתה ילד טיפש הוא שואל מה אפשר להריץ על המחשב לא איזה מחשב יהיה יותר טוב לא לכולם יש כסף תמיד לקניית מחשב חוץ מזה אולי זה המחשב של אח שלו או משהו כזה?תנסה להתקין HALF LIFE 1 COUNTER STRIKEAOE 1 2 RA 2 אולי ג'נרלס גם יעבוד אבל לא נראה לי כל כך(אם תחליף לגי'פורס 2 כמו שאמרו הוא יעבוד בטוח)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בעRTCW,DOOM,DOOM2,QUAKEרק תזהר מדום2,יש הרבה אויבים על המסך,המחשב שלך עלול עוד להתפוצץ מהעומס.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים Quake 3 יעבוד על המחשב שלך חלק למדי(בזמנו שיחקתי בו במפרט בדיוק כמו שלך רק עם פנטיום 500 מגהרץ) ואם תשחק ברשת זה יעסיק אותך הרבה מאוד זמן...
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים HALF LIFE 1 יעלה חלק. ניסיתי עם TNT 2 .תנסה REDALERT .אבל המחשב הזה באמת ישן, זמן להחליף (ואני עוד אחד שקונה מחשב חדש רק אחרי איזה 6 שנים).
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה יותר טוב voodoo3 או tnt2?אם הtnt2 אז יש מלא משחקים לאפשר להפעיל עליו.יש לי את הvoodoo3(במחשב הישן)והוא מפעיל gta 3/וויס סיטי,מקס פיין(הראשון),משחקי טייקון למניהם ועוד....
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ועכשיו ברצינותמשחקים שמומלץ לך לשחק בהם:Quake3Quake2שניהם יעבדו סבבהMax Payneאמור לעבוד בסדרSoldier of fortuneיעבוד טוב,חוץ מרגעים עמוסים באפקטים גראפיים [מנסיון-שיחקתי במשחק הזה פעם על VOODO3]Need for speed:Porsche Unleashed 2000משחק מצוין וממש מומלץ,אמור לעבוד סבבהUnreal tournament:Game of the year edition [הגירסא של שנת 99]אחד מהמשחקים הכי מומלצים,תבדוק איך הוא פועל אצלך-משחק ענק וממש שווה קניה אם אין לך אותו.Half lifeיעבוד בסדרHalf life:Opposing forceאם HL עובד בסדר-זה יעבוד בסדרCounter strike 1.6יעבוד יותר טוב מ-HL,מומלץ רק אם אתה אוהב משחקי פעולה אונליין מהירים.GTA2יעבוד טוב,משחק מצויןRed alertRed alert2Tiberian sunכולם יעבדו טוב,מומלץ מאוד.SIMCITY 3000יעבוד טוב,משחק מצויןDiablo 2יעבוד טוב,משחק מ-צ-ו-י-ן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.