פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים 750VA יספיק?האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמויש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים יש לי אל פסק של Advice כאן לידיושל GamaTronic בעבודהלא ניסיתי להתקין את התוכנות שלהםאבל עד כמה שאני זוכר ב Advice יש את האפשרות הזאתב GamaTronic לא בטוח
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר וכמה VA יהמחשב שלי זקוק?אני מתכוון לחבר אליו גם את הרמקולים והמודם כבלים(אפשר?)
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים לחבר מודם לא ניסיתי (את החיבור של הטלפון הכוונה)ואת הרמקולים תצטרך לעשות מודינג קל לכבל מאריך של מסך או חיבור חשמל של מחשב (זה שיש לו בשני הצדדים חיבור של קומקום)כדי שבצד של הנקבה יהיה חיבור חשמל רגיל (כמו שיש בקיר)וזה עובדהספק VA אתה צריך 650VA-700VA (אפשר גם 600VA אבל אם תעשה שידרוג לא בטוח שזה יספיק), עם ה 650VA-700VA זה יספיק כל עוד הספק כוח שלך מספיק
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר יספיק כל עוד הספק כוח שלך מספיקלא הבנתי למה התכוונת במשפט הזה,הספק כח שלי מחזיק את המערכת, 420W
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים הכוונה הייתה באוברקלוק ובשדרוגיםכל עוד הספק שלך יחזיק את המערכת לאחר שדרוגים ו/או אוברקלוק האל פסק יספיק
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר אוקיי, הבנתי,תודה רבה לך סדרת הE-COM של ADVICE טובים?זה למשל מתאים לי נכון?http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063זה גם טוב?http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1854לפי מה שאמרת אני מבין שעדיף ללכת על הזול מביניהם?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים כן ה eCom הם סידרה מצוינת (כמו שאמרתי המון פעמים לי יש אחד מהסדרה הזאת על המחשב הזה)וכן שניהם יתאימורק שים לב שה GamaTronic זה Line Interactive והמחיר שלו הוא יותר יקר מה GamaTronic שאני מכיר (וגם הצורה שונה והסדרה שונה)
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ב-KSP יש את ה-E-COM 700VA בסביבות ה-500 שקל, ואת ה-Pro Partner 700VA ב-700.דיברתי עם נציג מכירות של אדוויס (דוויד ענבר אם זה משנה לכם) והוא אמר לי שמאוד לא מומלץ לחבר אל פסק מהסדרות הרגילות שלהם, עם ספק כוח בעל פאוור פקטור (PFC) במחשב.יש להם סדרה מיוחדת לזה בשם Smart Line או משהו בסגנון, והמחיר הוא 200 דולר.אני אישית לא מתעסק מספיק עם מערכות אל פסק בשביל שיהיה לי ניסיון בזה, אבל מאנשים שכן עובדים במעבדות ומבינים בזה נאמר לי שזה גורם ללא מעט בעיות (כולל שריפה של הספק+האל פסק).כדרך אגב יש גם כמה משתמשים בפורום שלצערי יכולים להעיד מהניסיון המר שלהם.(כנ"ל מספר דגמים של גמאטרוניק, לא מדובר אך ורק על אדוויס).אם אתה לא מעוניין לעלות "סתם בלי סיבה" מ700 ל900 שקל לאותו הדגם של אדוויס, יש לך את הספק הבא ב740 שקל:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=2620שעד כמה שידוע לי לא עושה בעיות עם ספקי אל פסק (אם אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז אתה יכול להתקשר\לשלוח אימייל לזיגזג).בהצלחה! (:
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים עד כמה שאני הבנתי אין שום בעיה עם PFCחוץ מהעובדה שאם יש PFC אקטיבי יש צורך באל פסק עם הספק VA הרבה יותר נמוך
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מה הפאקינג הגיון לחבר רמקולים לאל פסק?!!? ה-5 דקות האלה של מוזיקה זה מה שיעשה לך טוב?ה-750VA אמור להספיק לכל מחשב שיש היום אבל למסך CRT19 הוא לא בטוח מספיק.בכלל CRT גדול זה בעיה עם אל פסק
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים עד כמה שאני הבנתי אין שום בעיה עם PFCחוץ מהעובדה שאם יש PFC אקטיבי יש צורך באל פסק עם הספק VA הרבה יותר נמוךכמו שאמרתי קודם, הניסיון שלי (ואני מאמין שגם שלך) לא מספיק גדול בכדי לקבוע את זה.מה שאני אומר נמסר מהשירות לקוחות של אדוויס, ומהשירות לקוחות של גמאטרוניק.אם אתה רוצה להשכיל ולהבין על מה מדובר אני מאמין שבשני המוקדים יוכלו לענות לך על כל השאלות.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אחרי שיחה עם נועם הבנתי שזה סתם מקדם מכירות (הקטע של החוסר תאימות של ה eCom עם PFC וכו')http://www.silentpcreview.com/article28-page5.htmlאין שום סיבה לדבר כזה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר אז אם אני לוקח ECOM 750\700VA לא יהיו בעיות? מה הפאקינג הגיון לחבר רמקולים לאל פסק?!!? ה-5 דקות האלה של מוזיקה זה מה שיעשה לך טוב? ה-750VA אמור להספיק לכל מחשב שיש היום אבל למסך CRT19 הוא לא בטוח מספיק. בכלל CRT גדול זה בעיה עם אל פסק הם עלולים להישרף או לאדע מה לפחות זה מה שאני חושב אם אין טעם לחבר אותם אז אני לא אחבר
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אין סיבה שיהיו בעיות עם eComוד"א רוב הרמקולים (הטובים ששווה בכלל לחבר אותם לאל פסק) מגיעים עם שנאיברוב השנאים יש פיוז הגנה שימות ויציל את הרמקוליםאבל כדאי לבדוק ספציפית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.