פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים שלום.ברשותי דיסק מקורי של Office 2000.אני מנסה לפתוח קובץ mdb , שאני יודע שצריך לפתוח אותו ע"י התוכנה Microsoft Access.אין לי את הaccess על המחשב, והייתי משוכנע שיש בדיסק של האופיס. חיפשתי בשני הדיסקים, ואין access, מה לעזאזל?! :<תודה רבה וחג שמח לכולם.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים נראה לי אבל אני לא בטוח!שיש גירסאות של אופיס!ולך אוליי יש את הבסיסית! שלא כולללת אקסס!
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר נראה לי אבל אני לא בטוח!שיש גירסאות של אופיס!ולך אוליי יש את הבסיסית! שלא כולללת אקסס!יש לי שני דיסקים אם לזה אתה מתכווןהראשון נקרא Standardוהשני נקרא Proffesional
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ה-Standard לא כולל את ה-Access.תתקין את ה-Professional (נראה לי שאפשר להסתפק בלהתקין רק את האקסס מתוכו).
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים יש לי שני דיסקים אם לזה אתה מתכווןהראשון נקרא Standardוהשני נקרא Proffesional יש לך אופיס אחד ב 2 דיסקים?או שתיי אופיסים שונים כל אחד בדיסק?כי לפי מה שאני יודע אופיס זה רק דיסק אחד!
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר יש לך אופיס אחד ב 2 דיסקים?או שתיי אופיסים שונים כל אחד בדיסק?כי לפי מה שאני יודע אופיס זה רק דיסק אחד!אופיס אחד בעל שני דיסקים. וזה לא העותק היחיד שיש בו שני דיסקים, כי ראיתי גןם בעותק של בן דוד שלי 2 דיסקים (סטנדרד ופרופשנל)
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר מה כתוב בדיוק על הדיסק "professional" שלך?על הדיסק עצמו?כתוב "דיסק 2תוספת ממשק בשפה האנגלית"
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר אז איפה אתה רואה professional שם...?אה...על הדיסק הראשון כתוב:"standardדיסק 1Microsoft WordMicrosoft ExcelMicrosoft OutlookMicrosoft Power PointMicrosoft Office ServerExtensionsMicrosoft Intenet Explorer 5"ועל ה דיסק השני כתוב:"Professionalדיסק 2תוספת ממשק בשפה האנגלית"
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים בקיצור, אין לך באמת גרסת Professional, אלא רק את תוספת הממשק באנגלית לגרסת ה-Professional (אני מניח שאפשר להתקין אותה גם על ה-standard, זה לא באמת משנה).בקיצור, אין לך Office Professional.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.