פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אנשים זה הוחלט פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB (לקום מMOAB = A BOMB ) Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? Please Pick ME!!!!!!! ;D אני יתנדב לתעד את האירוע עם המצלמה שלי,בקשר לעשייה של הפרוייקט אני לא כל כך בטוח..... 8)
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים דו"ח התקדמות פרויקט MOACB נכון להרגע:חומרים - אין בכללשאהיד - איןמטרה - איןצלם - Cool_Boy-PP (אחרי הכל, מה הטעם לפוצץ ולא לתעד)על מנת לא לחטוף את הת'ראד הזהפתחתי ת'ראד חדש בשביל הפרויקט שלנוhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=148245.0
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אתה חשבת על זה, אז תביא חומרים, תיהיה השאהיד, ותן לאחד הילדים פה לבחור מטרה
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים תגידו אם אני שם מנטוס אחד בבקבוק קולה יהיה יפה או שצריך חבילה שלמה?מניסיון שלי (הכנה של מנטה-קולה)אתה צריך יותר מאחדחבילה זה נחמדתריסר זה מעולה
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים או קי אני חשבתי על רעיון אחר....לקחת בקבוק קולה...לשים איזה מחיצב בפנים.....ובצד השני של המחיצה מנטוס ואז שאתה זורק את הבקבוק הם מתערבביםפ.....
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים חחחחאיזה תרד מסטולאני ניסיתי עם חבר:ספרייט (היה קר אם זה חשוב) 5מנטוסים, לא מנטה, תות!בלי מבחנהפשוט השתמשנו בשקית שלהם= הגיע לגובה של חצי מטרעוד מעת אנחנו נעשה את זה עוד הפעם רק יותר מיקצועי!אני יעדכן...עידכון:עשינו את ה"בדיקה" עוד הפעם, עם דייט קולה, מנטוס בטעם מנטה ויותר בזהירותהתוצאה: מטר ורבע!!!!! אני מזה ניבהלתי כי היה איזה שניה שזה פשוט לא קרה כלום! לא משנה היה כיף ומהנה! תנסו, אבל לא בבית אההם.. חחחח
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים חחחחאיזה תרד מסטולאני ניסיתי עם חבר:ספרייט (היה קר אם זה חשוב) 5מנטוסיםבלי מבחנהפשוט השתמשנו בשקית שלהם= הגיע לגובה של חצי מטרעוד מעת אנחנו נעשה את זה עוד הפעם רק יותר מיקצועי!אני יעדכן...עם ספרייט?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים עשיתי היום גם עם פפסי גם עם קולה וגם עם פאנטהוהפאנטה מממממממממשששש גרועהזה עושה לאיזה 10 סנטימטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.