פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר עשיתי את זה עם חבר פעמיים@! בפעם הראשונה בדיאט קולה לימון ובפעם השניה דיאט קולה! הדיאט קולה הרגיל יצא יותר טוב!! תראו איך יצא [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים עם מה עשית את ה"גליל" שבעזרתו הכנסת את המנטוסים??כמה מנטוסים הכנסת??כמה קולה היה בבקבוק??ד"א שמתי לב שאצלך בניגוד לאחד אחר פה דווקא לא הקולה לימון הצליחה יותר אלא דווקא דיאט רגיל..
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר שמתי עם היד איזה 4 אחדים!כמות הקולה הייתה בקבוק מלא בשניי הנסיונות!וסתם ככה שתדעו! אחריי השפריץ הגדול נשאר פחות מרבע מהכמות שהייתה בהתחלה!
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ניסית לטעום את המנטוס אח"כ? או לראות מה קרה לו? (ירד לו הציפוי או משהו כזה...)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מגניב! תגידו... מה קורה למנטוס אחרי השפריץ הזה? הוא הופך להיות רדיואקטיבי
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים FlashXYZ אתה במקרה ממעלה אדומים?אני כן...אתה ממעלה??? איך קוראים לך?אני חייב למצוא הזדמנות לעשות את הזה עם הקולה עם כל החברים...צריך להיות חזק...לאיזה גובה זה הגיע לכם בערך כמו בסירטון?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר סבבה! רק תחזרו לנושא שלא ינעלו! זה לא אתר היכרויות! נ.ב אני מתכנן לעשות משהו כזה בקנה מידה גדול יותר! ככה איזה 4 חבילות מנטוס מהמרובעות! וקנקן כזה מהגדולים של מי עדן! מלא בקולה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים סבבה! רק תחזרו לנושא שלא ינעלו! זה לא אתר היכרויות! נ.ב אני מתכנן לעשות משהו כזה בקנה מידה גדול יותר! ככה איזה 4 חבילות מנטוס מהמרובעות! וקנקן כזה מהגדולים של מי עדן! מלא בקולה את זה אני חייב לראות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.