פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים רגע אז מלח זה גם יותר זול ויותר נגיש... אז אפשר לעשות את זה גם עם קריסטל ומלח ? כן.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טוב אתמול ניסיתי את זה עם חבריםעל בקבוק קולה מלאקצת התאכזבנו...זה מגיע לגובה של מטר בערךחלש...
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מדריך בן זונ* אבל יש בעיה אחת הקולה השפריצה לי על הפינים של החיבר של המסך הישן שלי ולמזלי הוא לא היה מחובר וגם על הכיסא ,וגם על השולחן ,וגם טיפות על הטלויזיה ,וגם כימעת על המודם ,וגם על המקלדת ,וטיפות על הארון ,וכמובן על הריצפה ,ואפשר לחשוב חתיכה קטנה של מנטוס וזה עף לי כימעת עד התקרה ,ודרך אגב הישתמשתי בקוקה קולה דיאטועל תנסו את זה בבית כמוני..............
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים יהיה יותר מעניין לזרוק 4-5 מנטוסים וסגור את הפקק,מחזה מרהיב! don't try this at home
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לא צריך להיות סופרמן בזמן שמישהו זורק חבר סוגר ממש מהר את הפקק ודופקים ספרינט
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים טוב אתמול ניסיתי את זה עם חבריםעל בקבוק קולה מלאקצת התאכזבנו...זה מגיע לגובה של מטר בערךחלש...Same hereאתמול אחרי הפיצה הכנסנו חבילה שלמה של מנטוס (פחות שתיים שאכלנו בדרך) לקוקה-קולה וזה מגיע לגובה של מטר - מטר וחצי.לא מתקרב בכלל לגובה שרואים בסרטון ב-Drunken cat
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים הבקבוק שבסירטון זה 2ץ5 ליטר לפי המראה מה שלא משווק פה בארץ אז זה 2.5 ליטר ל 14 מנטוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.