פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים קחו דף תגלגלו לגודל שמנטוס,תדביקו ואז בקצה אחד שימו נייר או משו,כול כך קשה?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים סתם שאלה,הקולה גולשת מהבקבוק רק בגלל שאנחנו מכניסים אליה במהירות כ30 מנטוסים או שזה בגלל החומרים שבמנטוס? ז"א מה יקרה אם אני יזרוק לתוך כד מלא בקולה 30 קוביות קרח (אותו גודל ואותו משקל בערך כמושל המנטוס) ? :
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מה יקרה אם אני יזרוק לתוך כד מלא בקולה 30 קוביות קרח (אותו גודל ואותו משקל בערך כמושל המנטוס) ? : הקולה תתקרר
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מקסימום יהיה לך איזה "פלופ!" קטן ותצטרך לנקות קצת זה שזה לא קורה רק בקולה...... ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים השאלה האם זה יעבוד עם כל דבר שיש לו גזים (ואני לא מתכוון למטהר האוויר שמוטמן בנו).
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים ^ ^ ^ ^ ^ זהו, שלדעתי (אחד שלא למד במגמת כימיה או משהו כזה) בקולה יש דברים שאין במוגזים האחרים, אבל אני ממש לא בטוח
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים ^ ^ ^ ^ ^ זהו, שלדעתי (אחד שלא למד במגמת כימיה או משהו כזה) בקולה יש דברים שאין במוגזים האחרים, אבל אני ממש לא בטוח גם אני לא למדתי כימיה אבל אני בטוח בזה למה? אתם שואלים? אחרי הכל, אני מכור לקולה ולא למשקאות אחרים אני בטוח שיש לזה סיבה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים רגע אז מלח זה גם יותר זול ויותר נגיש... אז אפשר לעשות את זה גם עם קריסטל ומלח ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.