פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר אווישש רציני!?מה גורם לזה ככה להשפריץ?מה יש במנטוס הזה?השתמשתם במבחנה או שאפשר סתם ככה לזרוק אותם?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים טוב קצת יותר פרטיםעשינו את זה בחצי בקבוק(אנחנו קמצנים ולא ידענו שזה עובד)הקולה עפה לגובה של 30-40 ס"מאני מניח שאם אתה תעשה את זה אם בקבוק מלא זה יהיה אדירבכל זאת יש מצב שהיום אני וחברי ננסה את זהויש מצב שנצלם.מה שכן מישהו הולך להירטב למה זה DELAY ממש קצר...לא נעים
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים נראה לי זה יעבוד לא רק עם מנטוס צריך לנסות דברים אחרים(כדורי ברזל קטנים וכו')תגידו לי אם ניסיתם??.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים לא לא ולאבמנטוס יש איזהו חומר שגורם לכל הגזים לברוחכמובן שאחרי שעשינו תניסוי שתינו תקולה(ולא היה לה גזים בכלל)קולה-מנטה זה נחמד. טיפה מוזר...
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אם שמים סוכר זה גם עולה קצת. כנראה במנטוס יש משהו מאוד מרוכז. בכל מקרה, תנסו לסגור את זה ישר ולראות אם זה יתפוצץ
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים Lo haval al ha kola? Buy that "Kaka-Kola" "Cristal" or whatever it is. You then get a 2l. bottle and you can also do this stuff with "Tic-Tac".
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים חחחח....ענק! מה יש במנטוס שגורם לקולה להגיב ככה? אם אני זורק רק 2 מנטוסים זה גם יקרה/או שצריך כמות מסויימת של 30 מנטוסים כדי שזה יקרה..?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אם אני זורק רק 2 מנטוסים זה גם יקרה/או שצריך כמות מסויימת של 30 מנטוסים כדי שזה יקרה..? חחח קמצן חח סתם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.