עבור לתוכן

שאלה על הX-FILES הסידרה והסרט

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי שני שאלות לחובבי הסידרה.

לא מזמן יצאו שלושה אוספים שמאגדים ביחד את הפרקים שמקושרים מה שנקרא X-Files Mythology.

לינקים:

http://www.foxstore.com/detail.html?item=1446

http://www.foxstore.com/detail.html?item=1520

עכשיו רציתי לדעת אם מישהו ראה או מבין ממש טוב בכל סיפור העלילה ויכול להגיד לי אם הפרקים שם באמת מספרים את הסיפור המלא או שיש עוד פרקים קשורים שלא נמצאים באוספים האלו (מי שראה את הסידרה יודע שיש פרקים עם עלילה שלא קשורה לכל סיפור הקונספיקציה\חיזרים ויש פרקים לאורך כל הסידרה שמדברים על אותו נושא).

שאלה שניה היא באיזה זמן בעלילה הסרט נכנס כאילו בין איזה עונה לאיזה עונה לפי הסיפור?

תודה

נ.ב.

אני ישמח אם הדיון יהפוך גם לדיון מעריצי הסידרה.

פורסם

בקשר לאוסף אני לא בטוח, אבל גם פרקים שלא קשורים ישירות לעלילה המרכזית מעניינים לא פחות ונותנים נפח לסיפור והדמויות. ואם אתה

כבר קצר במזומנים אז עזוב את זה ותשיג את הסדרה בחינם (אני לא חשוב שאתה צריך הסבר, נכון?) ותראה הכל. בכל מקרה הסרט מגיע

בין העונה ה5ל6.

צפיתי בסדרה כשעוד הייתי lad קטן ביסודי ועקבתי אחריה בטלוויזיה בערוץ 2 ובערוץ 1ברוסית, אבל במשך הזמן דיי התנתקתי מזה.

עכשיו אני חוזר וצופה שוב (מנפלאות האינטרנט..). ראיתי כבר עד לחצי מהעונה ה3, ואת רוב הפרקים כבר הכרתי.

X-FILES זאת לדעתי הסדרה שעשו בה הכי הרבה מחקר גם מבחינת המדע שהוצג בסדרה והיווה חלק שנותן בסיס מציאותי למקרים, וגם

הכותבים נשארו נאמנים בקשר לפרטים של המקרים עצמם -דבר שעוד יותר הגביר את הנאמנות הצופים לסדרה.

מחיפוש בWIKI ראיתי שליוצר הסדרה היו עוד כמה תת-סדרות ו.או סדרות דיי דומות ל X-FILES, מישהו שמע עליהן ?

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הסידרה וראיתי כבר המון פרקים במשך ה10 שנים האחרונות פשוט לא את כולם ואני גם לא זוכר את הרוב

התחלתי לראות עכשיו את הסידרה מההתחלה (גם אני בערך בחצי העונה השלישית) אבל בגלל חוסר בזמן (סטודנט) וגם כי כבר ראיתי את רוב הסידרה

אני רואה עכשיו רק את הפרקים הקשורים בקוו העלילתי כי הסידרה מחולקת ל2 יש את הפרקים שהם Monster of the Week זתומרת כל פרק סיפור מוזר אחר

ויש את הפרקים שמספרים את הסיפור הקונספירציה שנמשך 9 עונות והרבה יותר קל להבין את העלילה ומעינין יותר לראות רק את הפרקים האלו

והסדרות שקריס קארטר (היוצר) עשה עוד הם:מילניום (הממש לא מוצלח) ו"The Lone Gunmen" (החבורה של העיתונאים מX-FILES) ששודרה עונה אחת וירדה.

ד"א אמורים להתחיל לצלם ממש עכשיו את הסרט החדש של הX-FILES

פורסם

אחת הסדרות הטובות שראיתי ,

צפיתי בעונות 1-9 + הסרט ( לקח לי איזה שנה וחצי-שנתיים ) .

לדעתי העונות הכי טובות הם 5,6,7 ,

שאר העונות הן פשוט טובות ( יוצאת מן הכלל היא 9 שהייתה בינונית מאוד להוציא כמה פרקים ) .

אמנם בזמן הצפייה חיכיתי יותר לפרקים שנוגעים בחייזרים וקונספירציות , אך בסופו של דבר נהנתי הרבה יותר מהפרקים שלא היו קשורים לעלילה .

לכן עדיף פשוט לצפות בכל הפרקים , ולהינות מאחת הסדרות הטובות ביותר ששודרו בטליווזיה .

פורסם
  • מחבר

תגידו למה מלדר מדביק את הצלוטיפ הזה בX על החלון שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים