עבור לתוכן

מרכבה סימן 4 + סרטון

Featured Replies

פורסם

טוב אז זה התחיל ככה, הייתי בת'רד על התמנון/דיונון הגדול ואנשים שם התווכחו (בעיקר זה/זאת מגרמניה עם כולם) עד איזה עומק הגענו, הגרמני/גרמניה אמרה שלא הגענו עד לקרקעית הים מישהו אמר שכן, אז אני הלכתי לויקיפדיה לחפש, לא מצאתי.

במקום זה איכשהו הגעתי לחיל הים הישראלי. משם לצה"ל וחיל השריון. ומשם למרכבה 4 ...ואז לסרטון שנמצא ב-nrg:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/318.html

זהו.

נ.ב: דיון זה לא נועד לכתיבת הדעות שלכם על מלחמות/כלי נשק, אם אתם פציפסטים או לא זה לא ממש מעניין אותנו.

פורסם

פשוט טנק מדהים

לא האמתי שהוא כל כך משוכלל בפנים

*מוח יהודי רק יכול

פורסם

באמת אחלה של דבר... השמועות מספרות שיש להם שם גם פוסי 2

ד"א היה שם קטע שהוא הוריד מסוק... הזכיר לי את BF2 אני יכול לרדוף אחרי המסוקים שם עם הטנק כל המשחק עד שאני מוריד אותם ! זה כזה כיף לצלוף בהם

ולהוריד איזה 4-6 אנשים :lol:

פורסם

מה עם הקטע שהוא התהפך?

פורסם

מהירות מופרזת , נורת הזהרה , התפרעות , אי שמיעה להוראות ולכללים וכו' וכו' ... אותו דבר עם האמרים

זה שזה נראה כמו "טנק" לא אומר שאי אפשר להפוף אותו... אף פעם אין לפקפק בכישרון האדיר של חיילי צה"ל , לא סתם הוא הצבא הכי טוב בעולם

פורסם
  • מחבר

מהירות מופרזת , נורת הזהרה , התפרעות , אי שמיעה להוראות ולכללים וכו' וכו' ... אותו דבר עם האמרים

זה שזה נראה כמו "טנק" לא אומר שאי אפשר להפוף אותו... אף פעם אין לפקפק בכישרון האדיר של חיילי צה"ל , לא סתם הוא הצבא הכי טוב בעולם

lol .

איפה רואים אותו מתהפך?

פורסם

היה לפני כמה חודשים בחדשות... טנק מרכבה סימן 4 התהפך בעקבות התפרעות שהובילה להתהפכות הטנק (ולמות חייל מצוות אותו הטנק)

פורסם

מה עם הקטע שהוא התהפך?

מהירות מופרזת , נורת הזהרה , התפרעות , אי שמיעה להוראות ולכללים וכו' וכו' ...

מה שקרה זה שלאחר שהייה של 40 שניות בעמדת אש הצוות קיבל הוראה לשפר עמדה ובאמצע התמרון הם נכנסו לשפ"צ (שיפוע צד). במהלך ניסיון תיקון של השפ"צ נזרק המט"ק החוצה מהטנק. המהירות והשיפוע יחד עם ההיגוי החזק שמאלה הפכו את הטנק ישר על המט"ק שעף החוצה...

מיותר לציין שהוא לא שרד את ה"חוויה"...

המט"ק היה הסמ"ח שלי לפני כ 4 חודשים ועמד להשתחרר בנובמבר.... עצוב.

וכן זה טנק מדהים, אבל אני שמח שאני לא צריך לעלות עליו יותר.  :-X

פורסם
  • מחבר

מה שקרה זה שלאחר שהייה של 40 שניות בעמדת אש הצוות קיבל הוראה לשפר עמדה ובאמצע התמרון הם נכנסו לשפ"צ (שיפוע צד). במהלך ניסיון תיקון של השפ"צ נזרק המט"ק החוצה מהטנק. המהירות והשיפוע יחד עם ההיגוי החזק שמאלה הפכו את הטנק ישר על המט"ק שעף החוצה...

מיותר לציין שהוא לא שרד את ה"חוויה"...

המט"ק היה הסמ"ח שלי לפני כ 4 חודשים ועמד להשתחרר בנובמבר.... עצוב.

וכן זה טנק מדהים, אבל אני שמח שאני לא צריך לעלות עליו יותר. :-X

ולמה זה?

פורסם

אני עוד שבועיים מסיים ת'הכשרה שלי כחובש, מה שמוציא אותי מהטנק.

חוצמזה אני שמח שאני לא עליו יותר כי:

א. היה לי צוות לא-הכי-משהו בצמ"פ ולעבוד עם צוות שאתה לא מסתדר איתו ולא מסתדר עם עצמו זה בלתי אפשרי בטנק.

ב. להיות טען במרכבה 4 זה מסריח כי בניגוד לשאר הטנקים אין לך בו מדף טען - ז"א שאין לטענים מאג והם די כלואים שם בצריח.

אז 4 חודש להרים פגזים ולדפוק ת'ראש בכל מיני דברים חדים וקשיחים זה לא הכי סימפטי... גם העובדה שטענים עומדים בזמן שכל השאר יושבים לא עוזרת...

פורסם

סיפור מעניין.. אבל אני לא יכול לראות את הוידאו..

גם בפתיחה דרך FF וגם דרך IE..

יש שגיאה במדיה פלייר..

פורסם

יש לך בעיה כמו שיש לחבר שליי לא יכול לראות כלום דרך האקספלורר

באסה לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים