פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/windowבבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים בגדול זה לא משנה לך כי זה מפעיל את הWINXP גם ככה בלי בעיות.כדי שבכל זאת זה לא יגיד לך אתה צריך ערוך/למצוא את הקובץ BOOT.INI שבדר"כבספרייה הראשית של C ולבדוקמה לא תקין, אם אתה לא יודע מה כל דבר שם אומר, תשלחפה בתוך הודעה את הקובץ ואני אגיד לך מה לא בסדר.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים א. אתה יכול לכתוב את זה פה פשוט תעשה COPY PASTE[glow=red, 2, 300]<<<<< [/glow] ב. מספר הICQ שלי נמצא פה בצד....
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים PROBLEM SOLVED..... :smoke:לכול הצופים, הנה הפיתרון:בכדי ששגיאה זו לא תקרה אנא ודאו ההקובץBOOT.INI נמצא בספרייה הראשית של הכונןולא בספרייה אחרת כמו שהיה אצל RAN SEGEV.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים ראשית, יכולת לעשות שימוש באופציית העריכה - במקום לפרסם הודעה על הודעה, זה מיותר ונכנס לקטגוריית הספאם.ולצערי עשיתם מנהג אותו אנו מגנים בפורומים, יכולתפ לפתור את הבעיה כאן על גבי הפורום, אשר לשם כך הוא נועד.ובעצם לשמש גם לעזרתם של הבאים, חבל מאוד..
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים כמעט לכל הבעיות של המוצירים מבית microsoft יש פיתרון באתר שלהם באגף Support תוכל לעשות חיפוש ולמצוא פיתרון קצת מאמץ
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים ראשית, יכולת לעשות שימוש באופציית העריכה - במקום לפרסם הודעה על הודעה, זה מיותר ונכנס לקטגוריית הספאם.ולצערי עשיתם מנהג אותו אנו מגנים בפורומים, יכולתפ לפתור את הבעיה כאן על גבי הפורום, אשר לשם כך הוא נועד.ובעצם לשמש גם לעזרתם של הבאים, חבל מאוד..שלא תגיד שאני לא בסדר:בגדול זה לא משנה לך כי זה מפעיל את הWINXP גם ככה בלי בעיות.כדי שבכל זאת זה לא יגיד לך אתה צריך ערוך/למצוא את הקובץ BOOT.INI שבדר"כבספרייה הראשית של C ולבדוקמה לא תקין, אם אתה לא יודע מה כל דבר שם אומר, תשלחפה בתוך הודעה את הקובץ ואני אגיד לך מה לא בסדר.א. אתה יכול לכתוב את זה פה פשוט תעשה COPY PASTE[glow=red, 2, 300]<<<<< [/glow] ב. מספר הICQ שלי נמצא פה בצד.... :saint: :saint: :saint:ותיקנתי את ההודעה האחרונה (לפני זאת...) :saint: :saint: :saint:
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים ראשית, יכולת לעשות שימוש באופציית העריכה - במקום לפרסם הודעה על הודעה, זה מיותר ונכנס לקטגוריית הספאם.ולצערי עשיתם מנהג אותו אנו מגנים בפורומים, יכולתפ לפתור את הבעיה כאן על גבי הפורום, אשר לשם כך הוא נועד.ובעצם לשמש גם לעזרתם של הבאים, חבל מאוד..שלא תגיד שאני לא בסדר:בגדול זה לא משנה לך כי זה מפעיל את הWINXP גם ככה בלי בעיות.כדי שבכל זאת זה לא יגיד לך אתה צריך ערוך/למצוא את הקובץ BOOT.INI שבדר"כבספרייה הראשית של C ולבדוקמה לא תקין, אם אתה לא יודע מה כל דבר שם אומר, תשלחפה בתוך הודעה את הקובץ ואני אגיד לך מה לא בסדר.א. אתה יכול לכתוב את זה פה פשוט תעשה COPY PASTE[glow=red, 2, 300]<<<<< [/glow] ב. מספר הICQ שלי נמצא פה בצד.... :saint: :saint: :saint:ותיקנתי את ההודעה האחרונה (לפני זאת...) :saint: :saint: :saint:לא הבנתי :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.