פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים הייתי הולך על הכרטיס של GAINWARD רק בגלל שהם זולים,מצויינים והתמיכה שלהם טובה.לא יודע...Leadtek חברה טובה אבל אני לא יודע,יש לי משהו נגדה.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים כולם אותו הדבר+-ההבדלים הם בקירורים (LEDATEK ידועים בקירורים הטובים שלהם)..ויש כאלה שמגיעים עם OC קטן מהמפעל והבנדאל שונה..המלצה לך על הLEDATEK
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר תודה על האזרה. אבל היתי רוצה לדעת גם קצת על השתי חברות האלה INNOVISION ו GIGABYTE ביקר על GIGABYTE
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים GIGABYTE די בסדר,הביצועים שלהם ממוצעים לגמרי,הקירור גם ממוצע וביחס לחברות אחרות מצבה טוב יחסית.אישית GIGABYTE לא בולטת במיוחד אבל אתה מוצא כרטיס שלה בזול תלך עליו,הם טובים.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר o.k כפי שאני רואה INNOVISION לא שווה כלום??אני מכיר שני אנשים שיש להם INNOVISION החום של הכרטיס מגיעה עד 66מעלות במנוחה זה אומר שהקירור של החברה לא טוב או שזה צריך להיות קחה?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים Gigabyte ו-LEADTEK בעלות המוניטין הטוב ביותר.GAINWARD היתה טובה - אבל מאז שקנו אותה האיכות ירדה.INNOVISION ליגה ג.דעה אישית כמובן.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים Inno3d ממוצעת. היא לא חברת קבר כמו Palit ו-Gil אבל גם אין בה שום דבר מיוחד. היא מתאפיינת בבאנדלים קמצניים וקירורי רפרנס. מה שכן, היא מייצרת המון כרטיסים בצבע שחור וזה די נחמד
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר אני חושב שאני אלך על GIGABYTE כי הלוח שלי הוא גם GIGABYTE אני חושב הם יעבדו מצויין ביחד. תודה לכולכם רבותי!!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים יש הבדל רק ב:1.באנדל2.מחיר3.קירוראני ממליץ לך על LEADTEK יש להם קירור טוב מחיר טוב ובאנדל נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.