עבור לתוכן

הבדל בין ספקיות אינטרנט ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות )

?

פורסם

בזק בינלאומי - תקלה טכנית 24 ביממה, כל השנה. אסון. :kopfpatsch: אסון :bash: פשוט להתרחק כמו מאש.

012 - ספקית לא זולה במיוחד, בינונית באיכות האינטרנט, מקום שני אחרי ברק.

013 - הספקית הטובה ביותר בישראל מבחינת איכות האינטרנט. אינטרנט מהיר ויציב כל השנה. כבר חצי שנה שאני בודק את המהירות כל כמה ימים והמהירות פשוט לא משתנה (סימן ליציבות השירות).

נטוויזן - תמיכה טובה לפי מה שהבנתי ואיכות אינטרנט ממוצעת.

אינטרנט זהב SMILE - לא להתחבר. איכות לא טובה גם באיכות האינטרנט וגם בתמיכה. לא זולים ולא מומלצים.

לסיכום - לך על המבצע הכי טוב של 013 ברק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך ! אי כבר מיתקשר אליהם...

עוד תגובות ?

פורסם

בזק בינלאומי - תקלה טכנית 24 ביממה, כל השנה. אסון.  :kopfpatsch: אסון :bash: פשוט להתרחק כמו מאש.

אני בבזק בינלאומי כבר כמה שנים, וכמעט לא היו לנו בעיות.

פורסם

זה מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שיגידו לך ככה ויש ככה. בגדול, כולם אותו קקה. לך על הכי זול אתה יכול להשיג

פורסם

מאיפה השטויות שיש בבזק בינלאומי כל הזמן תקלות? אני עובד בתמיכה ואני יכול להגיד לך שזה ממש לא נכון.

הנה כמה "סודות" מהתעשיה

לגבי ברק:

א. הם מתאחדים עם נטוויזיון

ב. בתקופה שהקספרסקי דפק לאנשים את החיבור לאינטרנט הם רצו שתקנה מהם קספרסקי בשביל שיגידו לך לבטל V. אנחנו נתנו פיתרון בחינם, פיתרון שקספרסקי  פירסמה באתר שלהם:

http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/cauaau/eeoea_iu_i_au_aoeeu_aeoeaeaai_iuaoeee_9_8_2005_eoe_uoaaoeni_aauoe_aae_aediaaaie

ג. ברק הוציאו את חבילת "גיימר" בשביל הפירסום. בפועל לא הייתה חבילה כזו. רק אחרי שבזק בינלאומי הוציאה את החבילה שלה (חודשיים אחרי) הם התחילו לעבוד וסיימו את ההכנות.

לגבי 012 - הם גנבו מאיתנו את צילומי המסך של קספרסקי ושמו אותו בסירטון פלאש. יש צילום מסך שהתפקשש לנו והוא נמצא עדיין בסרטון הפלאש שלהם.

אינטרנט זהב - אני יודע שהתמיכה לא משהו. הייתי בהרצאה של אחד המנהלים שלהם והוא דיבר שטויות.

לגבי נטוויזוין - יש כרגע איטיות אצל כל הספקיות. נטויזיון בהתחלה סיפרו שזאת תקלה כללית בארץ, אח"כ סיפרו ללקוחות שלהם שיש צומת בחו"ל עמוסה. זה קישקוש, הקווים של כל הספקיות עמוסים. בזק בינלאומי מההתחלה הודתה שיש בעיית איטיות, העלתה קו של יותר מחצי גיגה ובקרוב תוסיף עוד קווים.

בנוסף, לבזק בינלאומי יש את הרשת המתקדמת ביותר מבין שאר הספקיות מבחינה טכנולוגית.

אגב, מי שזוכר את הוירוס sasser - הוירוס התפרץ בלילה של שישי, בשבת ב-10:00 בבוקר פירסמנו ללקוחות הודעה איך להיפתר מהוירוס. ביום שני (!) סימנטק פירסמה חתימה לאנטי וירוס שלה שמסיר את הוירוס.

פורסם

בתור אחד שעבד בעבר בתמיכה של בזק בינלאומי אני גם יכול להגיד לך שהם סה"כ סבבה... מאז שעזבתי נשארתי מחובר דרכם... מחיר די ממוצע אני מניח.. לא היו לי יותר מדי תקלות בכל הזמן שאני מחובר.... התמיכה אני מצטער לומר אבל היא חרא בכל הספקיות אינטרנט אתה תחכה אינספור זמן על הקו עד שתגיע לתומך ונכון שיש חבר'ה מאוווד חכמים בתמיכה אבל מצד שני יש בערך פי 2 יותר חבר'ה ממממש מטומטמים שעובדים שם - וזה ככה בכל ספקית אינטרנט... (מה לעשות שחבר'ה חכמים מוצאים עם הזמן עבודה בקצת יותר מ 25 שח לשעה...) ככה שבתמיכה ידעו לעזור לך בדברים בסיסיים למדי בכל ספקית אינטרנט וזה לדעתי אגב התפקיד של התמיכה (ולא לעזור לך עם קספרסקי או וירוסים...) ברמה הבסיסית אפילו הנעל שבנעל בתמיכה ידע לרוב לעזור לך ככה שזה אמור לנחם אותך... (אבל שוב בכל ספקית אינטרנט אתה תחכה והרבה זמן להגיע לתומך, להגיד לך שזה משנה אם תחכה 10 דקות 8 דקות או12 דקות? לאוזן שלך ממש לא... )

קיצור נסכם את הנאום בזה שתיקח מי שנותן לך הצעה הכי זולה כל הספקיות הן בערך אותו דבר הן בסדר, לבזק בינלאומי יש את הרוחב פס הכי גדול לחו"ל וגם את התקציב הכי גדול להגדיל את הרוחב פס כשמקבלים ממממש הרבה תלונות על איטיות :P

פורסם

אני לא יודע מה לגבי כל הספקיות אני עד עכשיו הייתי מחובר בכבלים ל-3 ספקיות:

בזק בינלאומי - הייתי מחובר אליהם כמעט שנה וחצי, וכשנכנס העניין של משחקי הרשת והפינגים אז שמתי לב שהפינגים ממש גרועים לכל השרתים והאתרים בחול, מהירות הורדה אני לא ממש זוכר אבל לא נראה לי שהייתה בעייה, עברתי גם בגלל שהיו מבצעים אחרים יותר טובים וגם בגלל הפינגים הגרועים לחו"ל.

נטויז'ן - הצטרפתי לפני משהו כמו 8 חודשים, בהתחלה הכל היה ממש מהיר, אחרי חודשיים התחילו שם בעיות של איטיות לא נורמלית, בארץ הכל עבד מהר אבל לאתרים בחו"ל זה היה ממש סבל לגלוש ולשחק במשחקי רשת בפינגים ממש גבוהים. לכן עברתי לברק 013 לפני כשבוע.

ברק013 - עד עכשיו אני מאוד מרוצה, פינגים מצויינים לכל אתר ושרת בחו"ל שבדקתי, ותאמינו לי אני עושה המון בדיקות, הרי כל העניין אצלי היה להשיג פינגים טובים ומהירויות גבוהות לשרתים בחו"ל, אני מאוד מרוצה, אני גם ממליץ על ברק, למרות שנטויז'ן יש להם מהירות הורדה טובה אבל הפינגים ממש חרא.

אם אתה מתלבט לך על ברק 013 זה מה שיש לי להגיד בתור סיכום.

פורסם

תכלס התחברתי לבזק בינלאומי לפני כחצי שניה, והיה לי כמה בעיות בהתחלה, אבל עכשיו הכל סודר ואין שום בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים