פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שלוםבניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השנירציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתרזותי הכתובתwww.needforspeed.coo.co.ilנ.באני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים התמונה למעלה מאוד כבדה, היא עלתה הרבה אחרי שכל האתר עלה.ולמה צריך לוח שנה באתר על NEED FOR SPEED ?NEED FOR SPEED MOST WANTED כבר יצא? זה הממשיך של UNDERGROUND 2 ?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתר יפה מושקע Need For Speed:Most Wanted עדיין לא יצא והוא יהיה ההמשך ל Underground2.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר זה לא ממש מדויק להגיד שהוא המשך של Underground2 הוא יותר המשך של שלושת המשחקים האחרונים בסדרה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אני מתכוון אם הוא יהיה כמו UNDER GROUND מבחינת התוספות הניתנות לקניה ומצב הקריירה.מתי הוא יצא? בקרוב?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אני מתכוון אם הוא יהיה כמו UNDER GROUND מבחינת התוספות הניתנות לקניה ומצב הקריירה.מתי הוא יצא? בקרוב?הדמו צריך לצאת ב16.11והמשחק עצמו בתחילת 2006 ינואר.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר למה אף אחד לא נרשם :'(אתם אומרים שזה אתר יפה וכול ואתם לא נרשמים למה ???
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים פסק זמן. ביקרות על האתר זה טוב ויפה, אבל זה לא שטח פרסום. זאת קהילה. אם רצית לפרסם את האתר שלך היית צריך לשלם למנהלים כדי לשים באנר למעלה. :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.