עבור לתוכן

יש לי בעיה ממש מוזרה בTV OUT של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך הוא 6600GT... יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם כזה שיש לו כל מיני סוגים של יציאות לווידאו...

בדרך כלל אני משתמש בכבל הזה:

picture0013rg.th.jpg

אבל אתמול הכבל הזה לא היה אצלי ולא הייתי יכול להשתמש בו.... אז ניסיתי להשתמש בכבל הזה:

picture0029fi.th.jpg

עכשיו מה הבעיה?

הבעיה היא שבשני הכבלים המחשב פשוט מסרב להשתמש בכבל הצהוב שאמור להיות לווידאו והוא מזהה את הטלוויזיה רק עם הכבל האדום... זה לא בעיה בכבל הראשון כי אני פשוט מחבר את האדום בטלוויזיה לכניסה של הווידאו ובגלל זה זה לא ממש התריד אותי עד אתמול... אבל בכבל השני אני חייב להשתמש בכבל הצהוב כי הכבל הצהוב הוא זה שמעביר את הווידאו בכבל השני לכניסות של הווידאו בטלוויזיה ואני לא יכול לשנות את זה....

מה הבעיה כבר יכולה להיות? הכרטיס מסך שלי פשוט שונא צהוב? מה כבר ההבדל בין האדום לצהוב או ללבן? זה אל אמור להיות שאם כבר הוא יעבוד רק בצבע אחד זה יהיה הצבע הצהוב?

פורסם

אחי אין שום הבדל בצבעים של הכבלים אולי הצהוב פשוט לא תקין!

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על זה בהתחלה... אבל קודם כל מה הסיכוי שבשניהם הצהוב והלבן לא תקינים ורק האדום תקין? וגם עם שני הכבלים האלה אני מחבר את הממיר של HOT לטלוויזיה... והם עובדים טוב...

פורסם

שמע זה לא נראה לי תיק רציני אחי

חבר את הטוב וסגור עניין! :nixweiss:

פורסם

לא אמור להיות שום הבדל בצבעים

תחבר את מה שעובד וזהו..

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני מטפל רק בסימפטום במקום בבעיה :nono: זה רק כאילו פיתרון.... זה מה שאני יעשה עד שאני ימצא פיתרון נורמלי...

לאף אחד אין מושג מה יכול לגרום לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים