עבור לתוכן

מס' בעיות לאחר פירמוט עם כמה תוכנות !

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון זאת לא בעיה אחת :) אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ...

אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט)

אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?)

והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט :kopfpatsch:

הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה הבאה:

dsf4ha.jpg

ואין סימני בעיה פה זה פשוט ככה.. איך אני אמור לפתור את זה ?

ועוד בעיה מעצבנת עם הGLOBSPAN ..הדרייבר של המודם .. כל פעם שאני עושה ריסט.. או פותח ת'מחשב.. הוא תמיד נימצא במצב אדום..

afasd7is.jpg

וזה מצריך ממני לנתק אותו מהUSB ולהחזיר לו את הUSB .. ואז הוא מתחיל להסתנכרן .. מה אתם אומרים על זה ? להתקין את הדרייבר מחדש יעזור ?

פורסם

ללמוד קצת להתקין כמו שצריך יעזור..

פורסם
  • מחבר

חח גבר מה הכוונה שלך..להתקין את הווינדוס ? או להתקין ת'ביטורנט ? מה הכוונה ללמוד.. פירמטתי כבר 1000 פעמים את המחשב שלי אף פעם לא היו לי בעיות כאלה..

פורסם

לגבי המסך הכחול יכול להיות שזה נגרם בעית חומרה תעשה בדיקה לזיכרונות (MEMTEST) וכו

תנסה להתקין תדרייברים של המודם שוב (אולי להחליף לחיבור USB אחר..)

פורסם
  • מחבר

אני צריך יותר פירוט לגבי הMEMTEST .. יש תוכנה לזה או תוכנה שבאה עם הווינדוס ?

ושאלה קטנה.. יש קשר לזה שפירמטתי בשיטת FAT32 ?

פורסם

קשור או לא למה לא NTFS?

פורסם
  • מחבר

האמת שסתם מתוך בחירה אופנציונאלית לא בגלל משהו מיוחד..

פורסם

למה FAT32??

יש סיכוי שזה בגלל זה (המלצה שלי תעבור לNTFS..)..

וMEMTEST זה תוכנה לבדיקת זיכרונות

http://www.memtest86.com/

פורסם

תפרמט שוב אבל על NTFS

פורסם
  • מחבר

בישביל מה לפרמט שוב ? פשוט עשיתי בדוס :

C: /fs:ntfs

והוא עשה ריסט וליפני הכניסה שלו לXP הוא עשה את המרה מFAT32 לNTFS... ועשה שוב ריסט

הכל אמור להיות עכשיו טוב ? או שאתה אומר בכל זאת לפרמט ?

פורסם

וואלה לא מכיר את זה אם זה באמת הפך הכל ל NTFS אז לא חושב שצריך לפרמט..

פורסם
  • מחבר

אחלה גבר הייתי כל הלילה עם ביטורנט + שיחקתי באיזה משחק שהוא הקפיץ לי דאמפ ממורי ועכשיו הוא לא :)

עכשיו רק נשאר לי כמה בעיות אחרות שאני כנראה יפתור לבד כבר :)

תודה לך ותודה לכל מי שעזר ! :smile1::jump::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים