עבור לתוכן

בזמן האחרון יש לי בעיה עם משחקים - גרפיקה זוועתית וכבדות מטורפת

Featured Replies

פורסם

היום התחלתי לשחק ב- FEAR ולמרבה הפלא המשחק עובד בצורה גרועה למרות שבדמו הוא עבד מצוין.

היום ניסיתי להפעיל אותו על 1024X768 כשהכל על High בלי FSAA ועם AF, היו מלא תקיעות במיוחד כשהזזתי את העכבר וחוץ מזה כל כמה שניות היו תקיעות ואחרי כמה זמן הוא היה יוצא לי מהמשחק אם שגיאה - "no memory space" או משהו דומה.

אז התקנתי את ה- Patch, אז הוא שיפר בהרבה את הבעיה של התקיעות אבל עדיין הגרפיקה געילה ויש הרבה תקיעות קטנות.

עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי את הבעיה הזאת גם ב- (אין תקיעות אבל הוא יוצא לי כל הזמן והטקסטורות מגעילות)AOE 3 וזה התחיל אם אני זוכר נכון כשהתחלתי לגעת בדברים כמו StarForce Nightmare ו- SFCure.

יש לכם מושג איך אני יכול לתקן את זה?

תודה!

(הנה תמונה מצורפת מ- FEAR, אולי ב- Screenshot זה לא נראה כל כך גרוע אבל במשחק זה ממש מגעיל)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תורית את הדרייברים החדשים מהאתר הזה 5.10 של ATI ... עשית OC לכרטיס ? אולי הוא מתחמם ואז עובד קצת עם תקיעות ..

חוץ מזה באפשרויות של הגרפיקה הוא אמור לעשות לך אוטומטית מה הכי מומלץ ומה שהוא בוחר תשחק עם זה ותראה אם עובד טוב ...

והשגיאה שהוא מוציא אותך זה או חוסר זיכרון כי אתה משחק עם תוכנות כמו אייסיקיו או משהו פתוח או שהזכרון פגום...

פורסם

הגרפיקה באמת לא משהו החולצה נראת גרועעעעעעע

פורסם

היום התחלתי לשחק ב- FEAR ולמרבה הפלא המשחק עובד בצורה גרועה למרות שבדמו הוא עבד מצוין.

היום ניסיתי להפעיל אותו על 1024X768 כשהכל על High בלי FSAA ועם AF, היו מלא תקיעות במיוחד כשהזזתי את העכבר וחוץ מזה כל כמה שניות היו תקיעות ואחרי כמה זמן הוא היה יוצא לי מהמשחק אם שגיאה - "no memory space" או משהו דומה.

אז תודה!

(הנה תמונה מצורפת מ- FEAR, אולי ב- Screenshot זה לא נראה כל כך גרוע אבל במשחק זה ממש מגעיל)

המשחק הזה באמת זולל זכרון...

עם 1GB זה עוד בסדר אך לפי כמה תגובות של אנשים כאן בת'רד של המשחק עצמו אמרו שעם 2GB זה הכי עדיף...

אני לא מבין מה הבעיה עם הX800XL הוא אמור להריץ את המשחק יחסית טוב...

תנסה להוריד את הAF והAA או לשים רמה אחת פחות..

יש לך באופציות של המשחק הגדרות דיפולט שים על דיפולט ואז תראה אם הכול בסדר ואז תתחיל להעלות קצת...

פורסם
  • מחבר

המשחק עובד רוב הזמן חלק לגמרי ומאז שהתקנתי את ה- Patch אין כמעט תקיעות קטנות בכלל, הבעיה היחידה היא שהגרפיקה נראית נורא והמשחק מעיף אותי החוצה אחרי כמה דקות עם שגיאת "Out Of Memory".

מאז שנגעתי בכל מני דברים של StarForce זה התחיל לפני זה ששיחקתי בשני הדמואים של F.E.A.R לא היו לי בעיות בכלל והכל עבד מצוין על הגדרות גבוהות מאוד.

ניסיתי גם לשחק בהגדרות ש-F.E.A.R קובע לבד וזה לא עזר.

יש לכם הצעות? אולי איך לבטל את כל ההשפעות של StarForce Nightmare ו- SFCURE?

הנה Screenshot של הרם בשימוש כשאני בדסקטופ שרק FireFox מופעל -

פורסם

תבדוק שהדרייבר מוגדר על איכות ולא על ביצועים.

פורסם
  • מחבר

זה נמצא ב- Balanced.

(תמונה למטה)

ד"א : ניסיתי לעשות System Restore בשביל למחוק את כל הזבל של StarForce שב- Regsitry אבל אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה -" System Restore Was Incomplete".

פורסם

אחי למה אתה בכלל משתמש בתוכנה של הסקינים ?

זה אוכל יחסית הרבה זיכרון!!!

ויש לך תוכנות שרצות ברקע כמו ביטורנט שזה בכלל אוכל מלא זיכרון

או כל דבר כזה?

כי המחשב שלך צריך להריץ את המחשק ממש טוב!

פורסם
  • מחבר

אז הסתדרתי אם הבעיה של התקיעות והקריסה אבל אני עדיין לא בטוח שהטקסטורות נראות כמו שצריך...

הנה תמונה מ- Age Of Empires III - אלו נראות לכם טקסטורות בסדר? (שימו לב לכנסיה)

פורסם

אז הסתדרתי אם הבעיה של התקיעות והקריסה אבל אני עדיין לא בטוח שהטקסטורות נראות כמו שצריך...

לא שיחקתי במשחק אבל הטקסטורות לדעתי נראות לא טוב-מפוקסלות+טישטוש. :xyxthumbs:

פורסם

לא שיחקתי במשחק אבל הטקסטורות לדעתי נראות לא טוב-מפוקסלות+טישטוש. :xyxthumbs:

הטקסטורות באמת לא בסדר

פורסם

תנסה להריץ 3DMARK\ATI TOOL

פורסם

מגעיל :puke:

לזה אני קורא ''חסר פירוט!!''

חחח זה גם מטושטש

אתה בטוח שלא הגדרת את זה על -LOW??

ככה זה אמור להראות ב- LOW :)

פורסם
  • מחבר

כן בסוף הסתדרתי.

מאיזושהי סיבה ב- Ensemble Studios החליטו לא להדגיש שיש עוד אפשרויות גרפיקה עם גוללים למטה.

אז פתאום שמתי לב שלמטה ה- Textures Details הם על Low אז עכשיו הכל בסדר.

פורסם

אחי על הפנים אבל יש לך כרטיס מסך מפציץ אחי ...עולה הרבה כסף סימן שאתה מיליונר..! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים