עבור לתוכן

משהו ממש מוזר בים.

Featured Replies

פורסם

b-or???????

איך עשית את התמונה של המפרט שלך???????????? פוטושופ????????

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקרון.. היתה איזה תמונת בסיס של מפרטים לאתר לפני כמה חודשים...

ואת הטקסט עשיתי עם פוטושופ.

אני אחפש לך קישור לאשכול.

עריכה:

הנה כאן

לפי מה שרשום שם הפרוייקט עצמו בוטל.

פורסם

אני יכול להבטיח לכם שזה או אופנוע ים או שזה פשוט גל שנשבר עמוק בים! אתמול היום וגם מחר יש רוחות צפוניות מערביות ממש חזקות שהורסות את הגלים אז הסבירות שזה גל שואפת למעל 90 אחוז. תפסיקו לשבור את הראש... ואלה שיצאו נגדי - גל יכול להשבר ככה! יכול להיות שהוא נשבר מצד ימין והתחיל להשבר לצד שמאל והוא חשב שזו סירה או משהו וכשהוא צילם בדיוק נהיה הגל נשבר מצד שמאל.

חוץ מזה, יכול להיות שזה בכלל מישהו ששוחה מאוד מהר :screwy: דיי עם הנסיונות הלא מוצלחים האלה לנחש מה זה... עלק צוללת :kopfpatsch:

לכו שימו ערק על פצע אולי תחשבו יותר בהגיון.

פורסם

איפה הערנב שינעל את הטמטום הזה?

זה פשוט מאוד סירת מנוע לבנה או אופנוע ים לבן זהו !

עוד מעט תגידו שזה בובספוג נוסע עם פטריק על הסלהוף

פורסם

חחח.... איזו נוסטלגיה ..

את הדבר הזה ראיתי לפחות 1300 פעמים. הדבר הזה אחראי לכמה צלקות בידיים ובזרועות שלי. אני כבר יודע לזהות מה זה , איזה מנוע יש לו , איך הוא עובד ומה הוא הולך לעשות ברגע התמונה .. (אמנם היכולת לזהות את זה , וכל דבר אחר בים גם מ30 קילומטר זה חלק מאימונים, לימודים ונסיון,אבל עדיין...).

מפתיע אותי שאנשים שגרים בחיפה רואים את זה כל יום ולא יודעים מה זה. צוללת זה בטח לא, אופנוע ים כמובן שלא ועל גל בכלל אין מה לדבר.

כלל ראשון בזיהוי ימי הוא הערכת סדר גודל.. השובל המסומן בתמונה הוא הרבה הרבה יותר גדול ממה שחשבו פה , מדובר ביותר מ100 מטר והשפריץ מקדימה שהמנועים יוצרים מגיע בכייף ל10 15 מטר, לא מומלץ למי שסובל ממחלת ים ולבעלי קיבה חלשה  ;)

פורסם

עדיין לא הגעת לשורה התחתונה..

מה זה לדעתך?

:P

פורסם

האנטר לפי דעתי

פורסם

אתה גר ליד מפרץ חיפה, למה אתה כך-כך מופתע...כולנו יודעים שזה איזה כלי ימי/יונק או משהו, אבל זה לא כל-כך רלוונטי כי אתה גר במפרץ חיפה ושם הדברים האלה מופיעים בכל יום.

פורסם

מה שראית זה אחד "מהאחים" בסדרת ספינות של הצבא - רוב הסיכויים שהאח האמצעי לפי השפריץ האחורי מהמנועים והמיקום של הספינה , מה שנקרא "סופר דבורה (2) ". השפריץ האחורי שהמנועים של הסופר מפיקים די מרשים וגדול לפעמים פי 3 מהספינה עצמה.

מספר תמונות של המשפחה (מוקדש לכל הצעירים שכבר לא שוחטים את הידיים שלהם בתותח חרטום):

SUPERDIIIM.jpg

patrolni%20brod.jpg

hpldvora.jpg

פורסם

יודע מה נגיד זה צוללת (וזה לא) , נו מה עכשיו? תקבל פרס נובל על גילוי צוללת? אתה יודע כמה פעמים ראיתי צוללות בנמל בחיפה?

פורסם

לפעמים לא צריך לחפש יותר מידי, הם פשוט "חונות" במתחם הזה של הצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים