עבור לתוכן

משהו ממש מוזר בים.

Featured Replies

פורסם

Obviously it's Cthulhu and not some silly submarine.

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הערנב הנורא מכול שהשתלט על צוללת גריענית והוא בדרך להשתלט על העולם@#$

פורסם

היית צריך לצלם ווידיאו ואז היינו יודעים לבטח

פורסם

:screwy:

צולת עלק :lol: :lol: :lol:

פורסם

הנה עוד כמה אפשרויות: לוויתנים, כרישים ובכלל יונקים ודגים גדולים,

רוח,ערבים, מי יודע.

צוללת זה לא.

פורסם

אופנוע ים אני כמאט בטוח ואולי זאת צוללת יש את חיל הים בחיפה ויש שם כמה צוללות

פורסם

Listen kid, you never seen a submarine in your life, have you? So how can you know it is something that you haven't seen?

I was in the navy, I seen submarines more times than you got pimples on your chin, okay?

Submarines DON'T DIVE near the coast of Haifa, they CRUISE half way on the surface of the water on high speed but THEY DO NOT reach the speed that could leave such a long trail of waves/foam in the water. And if you look well, you'll see that this trail is too narrow for a sub to leave. Other than that - if it was a submarine, you would know it because you would SEE IT - like a big green thing floating on the surface.

Hey, you know what? Wait for the next Independence Day when the Haifa Base will let visitors in, then you can go and take a look yourself, okay? Or you can climb on the mountain where the Baha Gardens are and look for yourself. You can usualy see subs from there, the ones in the shop getting their 6 month checkup.

פורסם

הנה עוד כמה אפשרויות: לוויתנים, כרישים ובכלל יונקים ודגים גדולים,

רוח,ערבים, מי יודע.

אני פוסל את כל האפשריות הללו מכיוון שהן לא נישמעות לי סבירות כלל וכלל לא ולא מבוססות...

אני מאמין שזה היה מעיין חיה אגדית שלא נראתה אלפי שנים, או מעיין כלי שיט של חיזריים..

סתם :lol: אין לי שמץ מה זה לי זה נראה כמו סתם אופנוע ים (כנראה שלא נידע בוודאות אך כנראה משהו בסיגנון)

פורסם

זאת 100 אחוז סירה, אתה פשוט לא ראית אותה!!!

פורסם

זאת סירה ? לא ! זה דולפין ? לא! זה הערנב!

פורסם

הראות היום לא הייתה משהו,

אבל זה נראה כמו סירה מהירה או אופנוע ים.

ממש לא צוללת, איך הגעת לזה?

פורסם

It's a goddamn speedboat. Don't get yourself so overworked...

:kopfpatsch:

פורסם

It's a goddamn speedboat. Don't get yourself so overworked...

:kopfpatsch:

speedboat או יאכטה.. גם אפשרי.

פורסם

טוב די כבררררררררררררררררררררררררררררררר

זה לא צוללת לא אופנוע ים ולא יונקים ימיים אחד פה גם כתב שזה כריש!!!!!!!!!!!1 אין כרישים בחופי ישראל (יש אבל הם מגיעים ל2 מטר מקסימום)

רואים גם בתמונה הראשונה והשניה שזה שביל מים של יאכטה לבנה ששטה לה !!!!!!!!!!1 אז תפסיקו לכתוב שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים