עבור לתוכן

התרגילים של סוני בעינין הPSP

Featured Replies

פורסם

סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP

בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה

לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות

חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר

ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים

זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות

פורסם

לא הבנתי מה לאזעזל אתה רוצה, "סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 יחידות", היא לא אמרה שהיא מכרה...

איפה פה הרמאות?

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הבעיה פה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי תרגיל לא שקר

בימקום להגיד כמה היא מכרה היא אומרת כמה היא שלחה לחנויות

והיא אומרת את זה כאילו זה דבר גדול ומי שלא מבין יכול לחשוב שיש כרגע 10 מיליון PSP ברחובות שלמעשה יש הרבה פחות

פורסם

בימקום להגיד כמה היא מכרה היא אומרת כמה היא שלחה לחנויות

מה זה "שלחה לחנויות", היא קיבלה כסף עבור 10 מיליון יחידות, זה הרווח שלה לא סתם כמות שהיא הוציאה מהמפעל, תקנו אותי אם אני טועה (אני לא מבין ענק בכל נושא המסחר אבל לא נראה לי שהיא מביאה לחנות יחידות ואומרת "טוב שיהיה לכם כסף נתחשבן...").

פורסם
  • מחבר

קודם כל כמו ברוב הקונסולות סוני מפסידה כסף על כל PSP שנימכר היא מרוויחה מימישחקים כמו שחברות הסלולר מרוויחות מישיחות פירסומות וכו

חוץ מיזה היתכוונתי לזה שלצרכנים אין 10 מיליון יחידות ביד אפילו לא קרוב לזה וזה לא משנה כמה יש בחנות

תאורתית סוני יכולה לעשות עסקים אים חנויות בצורה כזות שהיא תימכור להם הרבה יחידות אבל מה שהם לא ימכרו הם יוכלו להחזיר כי

זה חוסך להם מקום במחסנים

מה שקורה בפועל זה שבנתים נינטנדו מוכרת יותר ויותר חשוב הרבה יותר מישחקים אפילו פינל פנטזי מגיעה אל הDS וזה סידרה שבשנים האחרונות

היתה בעיקר במכשירים של סוני ככה שהדבר היחיד שסוני יכולה ליתגהות בו זה הפצה של 10 מיליון וזה בדיחה למי שמבין קצת בקונסולות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים