עבור לתוכן

XBOX360 יותר שווה מ7800GTX?!

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT

עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\

הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר

אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?

פורסם

לכל דבר יש את היתרונות שלו,

מבחינתי קונסולה עדיפה במשחקים פשוטים ולא מדוייקים כמו מרוצי מכוניות, כמובן שיש את היתרון של מסך גדול וג'ויסטיק איכותי.

למחשב יש את היתרון של נוחות ודיוק כמו במשחקי אסטרטגיה, וכמובן כל העניין של משחקי רשת.

סך הכל זה באמת עניין של העדפה ואהבה אישית, אני לא חושב שיש "מה עדיף".

פורסם

גם את הקונסולות אתה לא יכול לפתוח, לשדרג, לעשות בהן מודינג, אוברקלוקינג וסתם לפשפש בהגדרות של הלוח בקרה. זה לא אותו דבר ואין כאן מה להשוות.

רק מה מתאים לך יותר.

פורסם

זה לא שאת הקונסולות אי אפשר לשדרג כמו שאין בזה צורך, והלוואי שזה היה ככה גם במחשבים

כשאתה קונה קונסולה אתה יכול להיות שקט שכל משחק שמותאם אליה עובד בה ב100% כמו שצריך

במחשבים זה שונה

יש דרישות שונות, התאמות שונות. צריך להתעסק עם דרייברים, עדכונים, וירוסים, תחזוקה של המחשב וכו'.

בקונסולה זה כאב ראש שלא קיים.

אבל כמובן שזה בתנאי שקונסולה היא באמת מה שאתה מחפש

פורסם

אם יש אנטי-וירוס טוב אין וירוסים! לעדכן דרייברים זה איזה פעם בחודש אז זה יהרוג אותך לקחת שעה פעם בחודש ולעדכן עידכונים?! אני מעדיף מחשב,גם בעוד שנתיים תהיה עוד קונסולה ואז את האקסבוקס360 תוכל לזרוק לפח! במחשב אתה יכול לעשות אוברקלוק ולשדרג אותו כך שיריץ את המשחקים של אותה תקופה.

פורסם

כן ואני בטוח שמעולם לא אמרת את המשפט "כוס אמק שוב צריך לפרמט את המחשב. אין לי כוח להתחיל לגבות 120GB של מידע..."

אז נכון שהמחשב נותן הרבה יותר אפשרויות פעולה, אבל הוא דורש תחזוקה שוטפת.

הקונסולה זה שונה. רוצה לשחק? תדליק אותה. סיימת? תכבה אותה עד לפעם הבאה.

סה"כ ציינתי שזה העדפה אישית.

פורסם

אני מעדיף מחשב,גם בעוד שנתיים תהיה עוד קונסולה ואז את האקסבוקס360 תוכל לזרוק לפח! במחשב אתה יכול לעשות אוברקלוק ולשדרג אותו כך שיריץ את המשחקים של אותה תקופה.

לשדרג את המחשב כל שנתיים יוצא הרבה יותר יקר מלקנות קונסולה כל כמה שנים שהיא יוצאת...שים לב כמה זמן הפליסטיישן 2 מחזיק...

בקשר למרוצים שמישהו אמר פה שעדיף במחשב...שכחת שסדרת מרוצים הטובה ביותר היא לקונסולות...(GT)ומי שבאמת אוהב משחקי מירוץ ומכות שיקנה קונסולה כי זה הדבר היחיד שהיא יותר טובה בו ממחשב..

ובקשר לתחזוקה שכחתם שרוב האנשים לא יודעים בכלל לתחזק את המחשב כמו שצריך וברגע שהמחשב שלהם לא מריץ משחק הם קונים מחשב חדש בלי לדעת שהחלפת כרטיס מסך או שינוי פשוט בהגדרות יפתור את כל הבעיה...זה עוד יתרון של הקונסולה..

אני אישית בעד שיהיה לי את שניהם בבית :silly:

פורסם

אל תשכח שכל משחק טוב לקונסולה עולה 300-400 שקל..

למחשב אתה יכול לבקש מהדוד בחול שישלח לך באימייל :)

פורסם

למחשב אתה יכול לבקש מהדוד בחול שישלח לך באימייל :)

את זה אפשר גם לעשות בקונסולות :D

פורסם

מקווה שזה יענה לך...

ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה

פורסם

הרבה בולשיט ושטויות בדיון 1

1. אפשר לעשות מודינג ל קונסולות- נעשה כבר .

2. אפשרי לעשות גם OC , עובדה עשו OC ל xbox הרגיל.

3.אפשר לגלוש באינטרנט דרך הקונסולות , לראות סרטים , תמונות , ולשמוע מוזיקה . ( מחשב לכל דבר)

4. קונסולה מחזיקה בין 5-6 שנים , אז ממש דביל יצא מי שאמר לזרוק קונסולה אחרי שנתיים, יש אנשים שעדין נהנים מה PS1 שלהם , ה PS2 בשוק כמעט 6 שנים!

5. נכון שזה עכשיו קטע של ווארז - אבל גם לקונסולות אפשר להוריד משחקים .

6. כמו שכבר אמרו קונים קונסולה יש לך ראש שקט ל 5+ השנים הקרובות , כי אתה יודע שכל משחק שיצא יתאים בדיוק ו ירוץ חלק ויפה

ואין צורך בלפחד שהמשחק הבא שיצא לא ירוץ לך על המחשב כי יש לך דגם של כרטיס מסך שכבר לא סוחב , בקונסולה החומרה מתאים FIT לתוכנה .

7. המחירים , אתה מקבל מחשב שלם יותר חזק מהמחשב הכי חזק בשוק שיעלה לך איזה 20K שקל ב 299 דולר ( לא יודע כמה יעלה בארץ)

בקיצור קונסולה של הדור הבא הרבה יותר משתלמת מ 7800GT או אפילו מקניית מחשב חדש

כי היא הולכת להיות מחשב לכל דבר.

עם שכחתי תוסיפו ואם טעיתי תקנו אותי :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי עדיף את הXBOX אם אתה גיימר ורוצה לשחק מלא

כי שם לא צריך לשדרג וכל זה ולהיסתבך בתמיכה של הכ.מסך אם המשחק ירוץ לא ירוץ

אבל גם ה7800 יהיה סבבה זה תלוי איזה מחשב יש לך עכשיו?

אם יש לך מחשב סביר שפועל טוב אז כך XBOX

אבל עדיין זאת העדפה אישיתואני הייתי מעדיף XBOX

פורסם
  • מחבר

יש לי עכשיו מחשב עם כרטיס מסך MX מעפן חחחחחחח

פשוט חשבתי עכשיו לקנות 6800GT ואז חשבתי לעצמי שעדיף XBOX360 שבאמת יספיק לי ל5 שנים הבאות.

מחשב זה עסק שלא נגמר עם הכרטיס מסך בא השידרוג של הזיכרון והארדיסק והמעבד נהיה חלש ואז שוב ושוב ושוב זה מניסיון של עשר שנים עם מחשבים פשוט החלפתי כל כך הרבה חלקים והוספתי ושיפרתי ומה לא.

אבל השאלה היחידה לXBOX זה למשל אם יצא CS לדוגמא בשבילו ועוד משחקים כאלו כי הבנתי שיהיה אפשר לחבר לו עכבר ומקלדת!!!

פורסם

עדיף את הקונסולה שתחזיק מעמד הרבה יותר זמן והיא הרי מיועדת למשחקים.

XBOX 360 ! :cool2:

פורסם

יקח זמן שעד שתוכל לשחק במשחקים מדוד אינטרנט כי הצ'יפים לא יוצאים כל כך מהר

ככה שלפחות בהתחלה המחיר יהיה גבוה [ההתלהבות הראשונית] ורק משחקים מקוריים יעלו לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים