עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שתומך במסך רחב

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך LCD רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת

אז אני חושב לקנות כרטיס אחר, חשבתי על הGeforce 6600 שאפשר להשיג אותו די בזול

אבל האם מישהו יודע אם הכרטיס תומך ברזולציה 1680x1050?

חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי שום איזכור

אני יודע שהGeforce 6800 תומך ברזולוציה אבל הוא יקר מדי....

פורסם

מוזר לי לשמוע שהתמיכה צריכה להיות מצד הכרטיס, אתה בטוח שזה לא סתם עניין של דרייברים ? (בעיקר דרייברים למסך עצמו ולא רק לכרטיס מסך!)

אין לי ניסיון עם וויד-סקרין במחשבים ככה שהכל תחת ניחוש אבל אני יודע שהם נמכרים לא מעט זמן עוד הרבה לפני שיצא ה 9550.

פורסם

יש לי מסך LCD רחב  שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת

איש יקר,

יש לי גם Gigabyte Radeon 9550, ומסך Dell 2005FPW אשר היה מחובר אליו ברזולוציה הטבעית שלו ללא שום בעיה.

בדוק את ההגדרות שלך...

פורסם

נשמע לי שאתה צריך להתקין את הדרייבר של המסך.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את המסך Dell 2005FPW מeBay ועדיין לא קיבלתי אותו. ככה שהוא עדיין לא מחובר למחשב

פשוט בדקתי בהגדרות הרזולוציה של של הכרטיס ולא מצאתי את האפשרות 1680x1050 אבל לפי מה שאתם אומרים כנראה שהרזולוציה תופיע כאשר אני יחבר את המסך.

לפחות אני לא יצטרך להוציא עוד כסף על כרטיס מסך.

איש יקר,

יש לי גם Gigabyte Radeon 9550, ומסך Dell 2005FPW אשר היה מחובר אליו ברזולוציה הטבעית שלו ללא שום בעיה.

בדוק את ההגדרות שלך...

קנית את המסך בארץ או בחו"ל?

האם אתה חושב שאני צריך לקנות מתאם חשמל כדי להפעיל מסך מארצות הברית בארץ או שרק מתאם לשקע?

פורסם

קניתי בארץ, אין לי מושג איך הוא יגיע לך מארה"ב. הערכה שלי היא שהוא יהיה אוניברסלי.

פורסם

יש לי מסך LCD רחב  שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת

תתקין POEWRSTRIP.

זו תוכנה שמאפשרת לשלוט בכל הפרמטרים ולהוציא את כל הרזולוציות, גם כאלה שלא מופיעות באופציות של הכרטיס

גיא

פורסם

לא צריך PowerStrip, היא גם לא כל כך חינם.

אם גם לאחר חיבור המסך הוא לא מאפשר הוצאת הרזולוציה (למרות שהוא אמור לאפשר), נכנסים למאפיינים של כרטיס המסך:

משם Advanced - > Adapter - > List All Modes

ולבחור את הרזולוציה המתאימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים