עבור לתוכן

חברה כנסו רגע בקשר לציונות למדינה ולשירות הצבאי.

Featured Replies

פורסם

תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם}  עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר.

יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר.

דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי".

תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים  וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות!

אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו.

עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים על זה וקוראים אחד לשני היטלר וכל מיני כאלה.

תתחילו להתעורר רצחו שם תינוקות יהודים כמוכם תינוקות ואתם לא שמיםז*ן בכלל זה לא מעניין אתכם במקום שתתעמקו בנושא אתם  שוכחים מה עבר על העם שלכם!

אתם פעם בשנה עומדים דקה  בל אתם לא מבינים בכלל מה קורה באותו זמן ומה עובר באותו זמן בראשם של הניצולים.

הסכנה תמיד אורבת בפתח אם תינתן לערבים הזדמנות הם יעשו לנו שואה פי 10 יותר גדולה ממה שהיטלר עשה.

אז יש שהולכים לשרת בקרבי הם מגנים עליכם אבל עדיין התשובה שלכם היא:"עזוב אותי אני גובניק אני מה לי ולקרבי".. מה לכם ולקרבי...

אז מה לכם ולמדינה בכלל, אתם חיים במדינה,אוכלים מהאדמה,שותים מהמים,ולא מווכנים לתרום חלק של 3 שנים מהשירות שלכם בשביל המדינה זה הגיוני?? מה העניין פה בכלל איך אפשר להיות כל כך אגואיסט.

מה לעשות למרות שהמדינה חר* אתם חייבים לשנות את דעתכם.

תאמינו לי שה3 שנים האלה במידה ותקחו אותן באהבה רק יעזרו לכם והלוואי והרצון להגן על המדינה יהיה בכל אחד ואחד מכם.

3 שנים של מוסר, אכפתיות, אהבה, הגנת המולדת.

מה לעשות צבא זה צבא אז תשכחו מהחיים האזרחיים ומכל הכיף שהיה לכם פה  תעברו למסלול אחר של 3 שנים שרק יעזור לכם להבין את משמעות החיים ויעזור לכם בשאר הדרך.

תאהבו את המדינה אל תיהיו מושפעים מאנשים אחרים תנסו להעביר את המסר תשאפו לכמה שיותר והכל יהיה יותר טוב.

תקדישו לזה מחשבה עמוקה מי שיש לו יכולת פיסית להתגייס לשירות קרבי שיתגייס יש לנו מדינה אחת לערבים יש הרבה יותר חייבים לשמור עליה אין מה לעשות זאת האמת.

פורסם

נגעת לליבי, יום רביעי על הבוקר אני יוצא לוועדה רפואית ומגיש בקשה לסיירת מטכל.

תודה שפתחת את עיניי...

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם אתה רציני או לא

אם אתה רציני תשמיך להיות רציני :xyxthumbs:

אם לא עדיף לא תרשום עוד פה.

פורסם

קודם כל אני לא מבין למה אתה כותב את המכתב הזה פתאום,

בטח לא מבין למה בנימה של האשמה. כאילו שאף אחד מאיתנו לא רוצה קרבי.

קודם רוב הנערים של היום עד כיתה י"ב לא חושבים בכלל על הצבא, הוא עוד רחוק בשבילם.

יש פה הרבה דברים לא נכונים לטעמי. (אם זאת, כל הכבוד על היוזמת השכנוע).

זה לא נכון שערבים רוצים לעשות לנו שואה, ואם הייתה להם ההזדמנות הם היו עושים את זה ממזמן.

יש ערבים, ויש אירגוני טרור. נכון, כל ילד ערבי שגדל בבית ערבי מכניסים לו לורידים שיהודי זה חרא, והוא סכנה וצריך להשמיד.

כמו שברוב הארץ מכניסים לילדים אותו דבר לגבי ערבים. וזה חבל ועצוב מאוד.

יש לא מעט ערבים שרוצים שלום, שרוצים לחיות במדינה משלהם בלי לעמוד בתור ולהציג תעודות כדי להכנס לכפר ולבית שלהם.

בלי שכל היום יסתובבו לידם צבא ביטחון של מדינה שכנה.

הרבה ערבים לא אשמים לפעולות הטרור ורוצים בשלום לא פחות מאיתנו.

אבל המצב של היום גורם לכולם לחשוב שכל הערבים, בלי יוצא מין הכלל אשמים בכל פיגוע ופעולת טרור.

מה לעשות שיש אנשים שאפילו אי אפשר לקרוא להם בני אדם שכל החיים שלהם רוצים לרסס בנשק אוטומטי

אוכלוסיה תמימה ועושים פעולות טרור בכל העולם (מדובר על טרוריסטים כמובן).

בקשר לקרבי יש הרבה ילדים ששרופים על קרבי, ורוצים רק קרבי וכל הכבוד להם.

אני מוריד בפניהם את הכובע.

אבל יש כאלה שלמרות הפרופיל הקרבי שלהם ולמרות היכולת הפיזית יכולים גם לעזור בדרכים אחרות.

כמובן שקרבי רק יעזור למדינה. אבל אל תשכח שצבא לא מאורגן לא יחזיק מעמד לעולם.

צריכים תומכי לחימה, אנשי מודיעין, אנשי צילום, מרגלים, טכנאים וכו'.

אם הבן אדם הוא אדם טכני מאוד והוא אדם בריא (פרופיל 97) אולי אפילו טוב לו ולצבא לגייס אותו

לתחום טכני. ככה הוא ישרת עם מוטיבציה גבוהה ובצורה טובה.

יש אנשים איכותיים עוד יותר שילכו לסיירות, טייס ודברים שעוזרים למדינה לא פחות מגולני וגבעתי.

מה לעשות, יש גם כאלה שלא רוצים לסכן את החיים שלהם, ולא רוצים לקרוע את התחת והם אוגיאסטים

ויסרבו לקרבי או בכלל יסרבו להתגייס. ואין מה לעשות, אנשים כאלה זה האופי שלהם וזה מה שיש להם בראש,

לא תוכל להוציא להם את זה מהראש. זאת הדעה שלהם.

אגב אנשים שירשתו בקרבי, ויעמיסו פגזים על טנקים, או יפוצצו מבינים של מחבלים לא יעזור להם בחיים כל כך.

(לרובם לפחות)

יש כאלה שיעדיפו "לנצל" את הקריירה הצבאית לצורך עבודה אזרחית וקריירה טובה.

אנשים שיצאו מטייס, יחידות טכנאות מובחרות בצה"ל (לדוגמא. יש עוד יחידות רבות) תיהיה להם

קריירה אזרחית מוצלחת יותר מאשר לחייל גולני.

הם יחטפו לעבודות אזרחיות עם הכנסה גבוהה מאוד.

רן. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים