פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תשובה פשוטה: תעשה חיפוש באימיול.וזה גם נושא לא חוקי , לא אוהבים את זה פה.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אנשים שאלה פשוטהאפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?מלה באגיםלא ממליץ
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים עזוב באגים, את אלה הם עוד יתקנו איכשהו(או שישאירו ככה ויקראו לזה פיצ'ר)בגירסא הזאת של וינדווז הם החליטו למסך את ה-OpenGL מפני החומרה, מה שאומר בשפה פשוטה שכל משחק שאינו מבוסס DirectX "יהנה" מביצועים נמוכים ב-50%, מה שיהפוך את חווית המשחק במשחקים כמו דום, קוויק, לבלתי אפשרית.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אכן מלא באגים אבל גם מלא בדברים נחמדים. לגבי DX - נכון, אבל יש לזכור שמשחק שכן יעבוד עם DX יקבל ביצועים מטורפים. הם זנחו את הארכיטקטורה של הDX הישן ובנו משהו חדש לגמרי... אגב, איך הוא יקרא? DirectX X?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים ה-OpenGL היא ספרייה גרפית הרבה יותר מתקדמת מה-DirectXהם פשוט מנסים לגרור את כל יצרניות המשחקים לנטוש את ה-OpenGL כדי להגדיל את המונופול שלהם
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים גם אני במקומם הייתי עושה הכל כדי להגדיל את המונופול שלי.אגב מאיפה המספר 50% פחות ביצועים בOGL?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים נשמע כמו גיבוב של שטויות, זה בחיים לא יעבור בבית המשפט.אם הם עושים דבר כזה זה ניצול בוטה של המונופול במערכות ההפעלה שיש להם (ולהזכירך בית המשפט בארה"ב כבר קבע מזמן שהם מונופול..), וכאמור, זה בחיים לא יעבור.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אני מקווה שזה באמת לא יעבור או לא ייצא לפועל.http://www.theinquirer.net/?article=25215
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים יש לי כרטיס של ATI (שהביצועים בOGL נמוכים יחסית לnVIDIA) אז זה בסדר מבחינתי ;D בכלל... OGL זה בשביל כוסיות... (השטויות שאני כותב )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.