פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים לא יכול לאכול את זה זה כמו לאכול מיץ פפריקה מרוכזת עם עוף ברוטב שמפיניון עם יין אדום שנת בציר 1945
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אמממממממממ... חלבה אחווה ......... חצי קילו של אושר צרוף ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים האמת אני אוהב רק חלווה ממשקלשדיי קשה היום להשיג אותהלחלווה שבאה בשקיות ובקופסאות האלה יש טעם טיפה שונה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים חלווה זה עדין 1989אבל כיף לטעום את זה לביס קטן, אחרי זה זה כבר לא טעים.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים חלבה כמעט לכולם יש בבית איפשהו, אבל רק בטיולים שנתיים אשכרה אוכלים את זה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אני אוהב חלבה אבל לא בכמויות... למורח על פרוסה לא יותר מזה... אם זה מראה לי שאני בתת משקל של 2 קילו זה טוב .. אבל זה תלוי אם אני לפני ארוחת צהריים או אחרי.. ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים לא אוכל חלווה אני נזכר בטעם ויש לי בחילה,ואחי הקטן אוכל את זה בכמויות מסחריות בפיתה בלחם ולפעמים בלי כלום...
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אוהב מאוד חלווה אבל מאיזושהי סיבה אין לי את זה בבית.... וממש אין לי מה לדאוג ממשקל, לפי האתר אני תריך להוסיף עוד 7 KG כדי להגיע למשקל הסטנדרטי. (50 KG 1.76)
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים למי מכם שייצא לאכול הרבה מנות קרב בחיים אני מבטיח אתם תלכו מכות על חתיכת חלווה כשהייתי בטורקייה קניתי חלווה, וזה ממש לא החלווה שיש פה בארץ. החלווה שם חומה, והיא לא עשוייה משומשום. זה מעין מרציפן כזה. משהו מדהים. ממש התבאסתי שלא הספקתי לקנות עוד לפני שחזרתי, כי בכפרים הקטנים שם בצפון יש חלווה מטורפת
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים למי מכם שייצא לאכול הרבה מנות קרב בחיים אני מבטיח אתם תלכו מכות על חתיכת חלווה כל כך נכון(אפילו שאני רק חודש בצבא) אני פשוט מכניס את הקופסה מהר למדים ואוכל אחרי זה זה או זה או לוף( )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.