עבור לתוכן

התגייסתי לפני חודש נדפקתי במ.צ חייב עזרה !!!

Featured Replies

פורסם

אתה תיצתרך הרבה והמון כוח להתמיד במטרה שלך תהיה אשר תהיה אני לא קורא לאנשים לברוח מהצבא וגם המיסמך הזה לא עושה כך פשוט יש אנשים שלא בנוים למסגרת הזה שגם אני חוויתי אותה על בשרי והלכתי ראש בראש ואומנם ניצחתי ועשיתי 3 שנים מלאות כי הצבא אין מה לעשות. כן משקר לאנשים וזה לא ישתנה

אז איך אומרים בצבא

"חתירה למטרה"

הרבה התמדה ונחישות ולהצמיח עיניים בגב ולפעול בחוכמה ובעורמה עם ביצים לא לפחד

ובתאחלס על תישכחו שאתם באים לשרת את הצבא נקודה תאהבו את זה או לא זו המציאות (אני אישית אוהב את הצבא)

פורסם

תשמע חבוב.

אתה וכל הצמחונים שכותבים לך וכאילו מנחמים אותך. האם להסביר כיצד מקבלים פרופיל נמוך, או כיצד להשתחרר מצה"ל זו עזרה?

מה קרה, עד עכשיו קיבלתה מהמדינה הכל, ועתה כשאתה נדרש לשרת אותה אתה מחפש דרכים לצאת? מחלת נשיקה, מה קשור? מתים מזה?

אני מכיר קצינים בכירים בצה"ל שחלו במחלת הנשיקה ועדיין משרתים בצה"ל, אני איבדתי עין בצה"ל ועדיין משרת

תפסיק להתבכיין ותהיה גבר. תוכיח לכל מי שחושב שאתה חנון שאתה מסוגל לשרת בצה"ל גם כשקצת קשה אתה תעבור את זה כמו גדול, אם יש לך נתונים אישיים טובים, תוכל להתקדם ואף להתפתח לקצונה וכל הסביבה שלך תעריך אותך יותר. גם אתה תהיה מופתע מעצמך.

כתב ששון קצין בכיר

פורסם
  • מחבר

תשמע חבוב.

אתה וכל הצמחונים שכותבים לך וכאילו מנחמים אותך. האם להסביר כיצד מקבלים פרופיל נמוך, או כיצד להשתחרר מצה"ל זו עזרה?

מה קרה, עד עכשיו קיבלתה מהמדינה הכל, ועתה כשאתה נדרש לשרת אותה אתה מחפש דרכים לצאת? מחלת נשיקה, מה קשור? מתים מזה?

אני מכיר קצינים בכירים בצה"ל שחלו במחלת הנשיקה ועדיין משרתים בצה"ל, אני איבדתי עין בצה"ל ועדיין משרת

תפסיק להתבכיין ותהיה גבר. תוכיח לכל מי שחושב שאתה  חנון שאתה מסוגל לשרת בצה"ל גם כשקצת קשה אתה תעבור את זה כמו גדול, אם יש לך נתונים אישיים טובים, תוכל להתקדם ואף להתפתח לקצונה וכל הסביבה שלך תעריך אותך יותר. גם אתה תהיה מופתע מעצמך.

כתב ששון קצין בכיר

הנה חיכיתי לתגובה כזאת...תאמין לי כשאתה בא להתגייס ואתה היחיד באוטובוס ביום הגיוס שמחייך ובא בכיף לצבא לשרת את המדינה ובסוף דופקים אותך כל כך חזק אתה רוצה לצאת מזה ולא ללכת לקצונה באיזה מקום שדחפו אותך בכוח אליו !

פורסם

בגלל זה משטרה צבאית רק מחפשת לדפוק חיילים תמימים כל היום, רצה אחריהם ברכבות.

כל השוטרים הצבאיים ממורמרים מהחיים "אם אני נפלתי כולם יפלו איתי..."

פורסם

אני יכול להבין את ההרגשה שלך וזה לא בסדר. מה האופציות? להוריד פרופיל? ללכת לקב"ן כי לא רציתה להיות במ"צ? נכון שאכזבה משיבוץ גורמת לעוגמת נפש

אבל אתה צריך להתחזק לא דרך הקב"ן ולא דרך המלצות של כאלה שעזבו את המערכת הצבאית בצורה לא יפה. אתה יכול ליצור שינוי שבמקום והתאכזב - תתעודד ותמצא את הדרך הנכונה להפיק תועלת מהמקום בו אתה נמצא.בהצלחה ששון

פורסם

אויי על תהפכו את הת'רד הזה למצעד הכפשות על המשטרה הצבאית אני הייתי 3 פעמים בכלא צבאי ולא מדבר ככה נכון שיש פה ושם יוצאי דופן ישד אותם בכל מקום למה שלא תבוא לג'ובניק המאנייק הזה ששיקר לו  בבקום ותאשים אותו !!! תאחלס הוא אשם לא? אני כבר מכיר את הפרופיל הזה של ההוא בבקור עוד איזה חייל מתוסכל של  שם ז** ומערבב את הצעירים האלה העיקר שיעלו יותר גרוע  מהשוטר הצבאי שנותן  דוחות לכל מני חילים סמרטוטים  

פורסם
  • מחבר

אני יכול להבין את ההרגשה שלך וזה לא בסדר. מה האופציות? להוריד פרופיל? ללכת לקב"ן כי לא רציתה להיות במ"צ? נכון שאכזבה משיבוץ גורמת לעוגמת נפש

אבל אתה צריך להתחזק לא דרך הקב"ן ולא דרך המלצות של כאלה שעזבו את המערכת הצבאית בצורה לא יפה. אתה יכול ליצור שינוי שבמקום והתאכזב - תתעודד ותמצא את הדרך הנכונה להפיק תועלת מהמקום בו אתה נמצא.בהצלחה ששון

אני לא ממש רוצה ללכת לקב"ן לבנתיים אני הולך בדרך היפה...

ובקשר למ.צ אין לי משהו נגד החיל הזה באמת שלא פשוט לא ציפיתי לזה ולא אהבתי את הדרך שדחפו אותי לשם

פורסם

אני אומר תודה שעשו לי תרגילים כאלה עוד לפני הגיוס

עכשיו אני לפחות כבר יודע מה מצפה לי ואני אבדוק פעמיים ו-3 לפני שאני עולה לאוטובוס זה או אחר

פורסם

הלו חבוב !!! אין דרך יפה אתה רוצה את זה או לא !!! מובן אל תשחק משחקים כי בסוף שוב תגלה   שזי***  אותך  ולגבי ההודעה שכתבת

"ובקשר למ.צ אין לי משהו נגד החיל הזה באמת שלא פשוט לא ציפיתי לזה ולא אהבתי את הדרך שדחפו אותי לשם"

זו כבר התחלה טובה לדעתי לאחר שתבין את צורת החשיבה של החיל אולי תגלה שיש תחומים שמושכים אותך למרות שאין ממש ממה להיתלהב

קרבי אתה כבר לא תהייה עם הפרופיל שלך בטח איזה עובד מנהלה רק לא מדכ או שוטר למרות שלא ניראה לי שאפשר עם הפרופיל שלך

פורסם

התהליך שבו שלחו אותך מהבקו"מ לבה"ד 13 היה לקוי ולא הוגן , מה גם שגרם לך לעוגמת נפש. אני ממליץ לך לכתוב תלונה למפקד הבקו"ם על תהליך הפינוי.

בנתיים, סיים את הטירונות, היא חשובה בכל מקרה . תוכיח למפקדך שלמרות שהתאכזבת מהשיטות הלא תקינות של הבקו"ם אין בך טינה לבה"ד 13.

תן למפקדים להעריך אותך כפי שאתה ובהתאם לנתונך האישיים ותזרום עם זה. זה יכול להפתיע אותך מאוד.

ששון

פורסם

איך אני אנסח את זה בפשטות...

אממ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

ששון אולי אתה צודק

אבל כמו שאני מכיר את הצבא הוא יכול לדחוף את המכתב הזה אתה יודע לאן אין פה מה לחיות באשליה  אני היסתובבתי הרבה עם קצינים בכירים ויודע בדיוק את צורת החשיבה שלהם החיילים הם נתונים במצגת פאויר פוינט ואת מפקד הבסיס מעניין תתחת אין העבירו את החייל מהבקום  העיקר שהעבירו הדבר הגרוע הוא לחיות באשליה או באיזה סרט

זה צבא אין פה מישחקים מפקד הבסיס הוא לא משקית תש ואפחד לא מעניין אותו שיעריכו אותו שכך מזה ששון עם היית קצין בצבא במיקרה אז ככמוך פגשתי אלף שניסו לערבב אותי בשטויות ולוקשים זה לא עזר בסופו של דבר אתה טוחן תשלוש שנים שלך כמו מאנייק וסותם תפה היום שאני מיסתכל על זה

לא שאני אומר לחייליםן הצעירים לא להיתגיייס מה שאני הייתי עושה זה לא להיתגיייס לומד שלוש שנים ובונה לעצמי קרייריה כי לא תרמתי בכלום לצבא ולא יצאתי מסופק משום בחינה ועם היו אומרים לי להיתגייס הייתי הולך לקרבי או כלום

אז .... שלא יעבדוווו... עליכם!!!!

פורסם

פותח התרד - בתכלס הסיכוי שיעבירו אותך חיל שואף לאפס ואת זה נראה לי שהבנת כבר (טופס 55 לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו),

גם עם פרופיל נמוך יש תפקידים שתוכל לבצע במ.צ. אז למה שיעבירו אותך ?

לגבי 21 - הדבר לא נראה טוב בקורות חיים שלך ולא יעזור כלום נגד זה, כול הסיפורים שזה לא משפיע בעבודה וכו זה בבל"ת - גם אם החוק קובע שאסור להתייחס לזה כשמנהל יצטרך לבחור בינך לבין מישהו אחר עם אותו כישורים ורק הוא עשה שלוש שנים - במי נראה לך שהוא יבחר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים