פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים ערב טוב,התקנתי חלונות XP על מחשב נייד ומשום מה הוא מזהה לי את הכונן הראשי באות E ולא באות C. מכיוון שהרבה תוכנות ומשחקים מחפשים קבצים בכונן C הרבה מהם פשוט לא עובדים.האם מישהו מכיר שיטה לעשות זאת? דרך וינדוס עצמה זה בלתי אפשרי, הוא נותן הודעה שאי אפשר לשנות את האות כונן של המערכת.אם יש לכם רעיונות איך לעשות את זה(אפיו מלינוקס) כי ממש אין לי כוח לפרמט עוד פעם..תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים חפש "אותיות" בפורום וינדווזנועם כתב על זה פעם הסברהנה חסכתי לך תעבודהבשביל לשנות אותיות של כוננים, הולכים ל:Start >> Run >> diskmgmt.mscושם כפתור ימני על הכונן שאתה רוצה (למעלה), וChange Drive Letter
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר חפש "אותיות" בפורום וינדווזנועם כתב על זה פעם הסברהנה חסכתי לך תעבודהכבר אמרתי שזה לא עובד..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים האם שני הכוננים נמצאים על דיסקים קשיחים שונים?אם כם, נסה לשחק עם ה-Master וה-Slave.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אני לא חושב שאתה יכול לשנות את מיקום ה windows בצורה פשוטה (זה רשום גם ברג'יסטרי ובמלא משתנים, ככה שזה סיפור).איזה תוכנות לא עובדות לך בגלל מיקום הוינדוס? עקרונית זה לא צריך להפריע לשום דבר!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=187879&sid=10 כאן נמצאת התשובה כל כך קשה לחפש???!!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתה לא יכול לשנות את האות של הכונן שמותקנת בו מערכת הפעלה שאתה משתמש בה כרגע. רק את הכוננים האחרים.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתה יכול עם PARTITION MAGICאני לא בטוח שהוא יכול לשנות גם דרך PARTITION MAGIC. כל מה שהוא עושה זה להשתמש בפונקציה של הווינדוס לשינוי האות, פשוט עם ממשק יותר טוב ויותר פונקציות. אבל שווה לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.