עבור לתוכן

כרטיס מסך ב1500 שקל

Featured Replies

פורסם

לפני איזה 3 ימים שאלתי על מפרט בפורום מפרטים , והציעו לי את המפרט הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0

שמו לי במפרט הזה את הכרטיס מסך:

Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤

שהוא עולה 2450 שקל שזה לדעתי דיי המון , יש לי את הכסף בשביל כרטיס מסך כזה עם המפרט שהציעו לי , אבל אני חושב שזה מוגזם קצת לשים 2500 על כרטיס מסך , ועדיף לחסוך את הכסף ולקנות כרטיס קצת פחות טוב בפחות כסף , אבל גם מעולה , כמו:

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL

שהוא עולה 1500 שקל , השאלה שלי היא אם הכרטיס הראשון הוא באמת כולכך שווה את הכסף ולהוסיף עוד 1000 שקל , או שהכרטיס השני גם טוב והוא הרבה יותר שווה ביחס ב1500 והוא יריץ לי את כל המשחקים בצורה מעולה , או שזה דרסטי והכרטיס הראשון שווה בהרבה יותר ומחירו ישאר גם הרבה זמן כמו שהוא.

או שיש לכם הצעה אחרת בשבילי?

פורסם

לפני איזה 3 ימים שאלתי על מפרט בפורום מפרטים , והציעו לי את המפרט הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0

שמו לי במפרט הזה את הכרטיס מסך:

Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card  1 2450 ¤

שהוא עולה 2450 שקל שזה לדעתי דיי המון , יש לי את הכסף בשביל כרטיס מסך כזה עם המפרט שהציעו לי , אבל אני חושב שזה מוגזם קצת לשים 2500 על כרטיס מסך , ועדיף לחסוך את הכסף ולקנות כרטיס קצת פחות טוב בפחות כסף , אבל גם מעולה , כמו:

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL

שהוא עולה 1500 שקל , השאלה שלי היא אם הכרטיס הראשון הוא באמת כולכך שווה את הכסף ולהוסיף עוד 1000 שקל , או שהכרטיס השני גם טוב והוא הרבה יותר שווה ביחס ב1500 והוא יריץ לי את כל המשחקים בצורה מעולה , או שזה דרסטי והכרטיס הראשון שווה בהרבה יותר ומחירו ישאר גם הרבה זמן כמו שהוא.

או שיש לכם הצעה  אחרת בשבילי?

שני הכרטיסי האלה הם הכי משתלמים במחירם.

אבל לGTO2 יש יכולות OC טובות וגם פתיחת

צינורות-שאחרי כל זה הופכת אותו ל X-800XTPE. :xyxthumbs:

GTO2 לך עליו :xyxthumbs:

פורסם

שני הכרטיסי האלה הם הכי משתלמים במחירם.

אבל לGTO2 יש יכולות OC טובות וגם פתיחת

צינורות-שאחרי כל זה הופכת אותו ל X-850XTPE. :xyxthumbs:

GTO2 לך עליו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע ששני הכרטיסים האלו הם הכי משתלמים והם גם מעולים , אז למה הציעו לי במפרט ללכת על ה7800 gt

לא חבל על עוד 1000 שקל , אם אין ביניהם הבדלים משמעותייים , ובמחיר יש דיי הבדל משמעותי , שמעו עוד 1000 שקל..

אם אפשר עוד תגובות.. אז איך הכרטיס ה gto2 אם אני לא ילך בסוף על הכרטיס 7800 gt

הgto2 הוא טוב ? יהיה לי טוב למשחקים ? באיכות טובה ויספיק לי להרבה זמן?

או שעדיף כרטיס אחר?? תגובות בבקשה...

פורסם

כן אני יודע ששני הכרטיסים האלו הם הכי משתלמים והם גם מעולים , אז למה הציעו לי במפרט ללכת על ה7800 gt

לא חבל על עוד 1000 שקל , אם אין ביניהם הבדלים משמעותייים , ובמחיר יש דיי הבדל משמעותי , שמעו עוד 1000 שקל..

אם אפשר עוד תגובות.. אז איך הכרטיס ה gto2 אם אני לא ילך בסוף על הכרטיס 7800 gt

הgto2 הוא טוב ? יהיה לי טוב למשחקים ? באיכות טובה ויספיק לי להרבה זמן?

או שעדיף כרטיס אחר?? תגובות בבקשה...

יש הבדלים מאוד משמעותיים

אם אתה עושה OC אז עם GT אתה יכול להגיע לGTX ויותר

שהרבה יותר חזק מ x850xtpe

אני גם בחיים לא הייתי משקיע כל כך על כרטיס מסך

אני הייתי משקיע ה2GB זיכרון ולוקח GTO2 שגם בטוק הוא סבבה מאוד !

פורסם

עדיף 7800 אבל gto2 גם יספק את הסחורה בסטנדרט הוא לא יספק לך את הסחורה כמו ה7800 אבל אם תעשה לו אובר קלוק עצבני ותיפתח לו את הצינורות עיבוד הוא יהיה חיה ,אתה צריך להבין שאתה חוסך 1000 שקל אבל אתה מסתכן באוברקלוק ,אם אתה לא חושב לעשות אובר קלוק אל תקנה GTO2!

פורסם
  • מחבר

אין מצב שאני יעשה אוברקלוק אני לא מסתכן בזה , אני גם לא ילך ליהיות איזה גרפיקאי או משהו כזה , אני כולה רוצה לשחק משחקים בכייף שלי , באיכות טובה , השאלה אם זה כולכך משמעותי כדי לשלם עוד 1000 שקל , או שעדיף לשלם 1500 שקל על הכרטיס הזה , ואני יהנה ממנו ויראה טוב משחקים לאורך זמן..

נ.ב: המחירים של כרטיסים יורדים מאוד במשך הזמן , לשלם 2500 זה דיי הרבה לדעתי , בעוד שתוך כמה זמן הכרטיס יורד במחירו באופן משמעותי..

או שעדיף בכלל איזה כרטיס אחר ? לא אכפת לי לשלם עוד טיפה , אבל 2500 זה המון? האם הוא באמת כדאי? ואני יראה איתו משחקים מעולה כולכך בצורה משמעותיית יותר טובה מהאחרים ? והמוניתין שלו ישאר כמו שהוא לאורך זה וגם הכסף?

פורסם

7800 יחזיק לך לשנתיים שלוש הבאות ואתה תשחק בכל המשחקים על הכי הרזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים קיצור שווה את ה2500 שקל זה הכרטיס הכי חזק שיש בשוק היום

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה רבה..

פורסם

7800 יחזיק לך לשנתיים שלוש הבאות ואתה תשחק בכל המשחקים על הכי הרזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים קיצור שווה את ה2500 שקל זה הכרטיס הכי חזק שיש בשוק היום

שנתיים ברזולוציה הכי גבוה עם כל הפילטרים? אתה לא מגזים קצת?

עכשיו בקשר לשאלה, יש הבדל בין ה7800 לGTO2, נכון להיום שני הכרטיסים יותר ממספיקים כדי להריץ כל משחק על הגדרות גבוהות עם פילטרים חלק לגמרי, אבל ה7800 יחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות יותר זמן...

פורסם

הוא שווה את ה1000 שקל יותר נקודה!!!

ואם לא הוא אז 6800GT עדיף על GTO2!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים