עבור לתוכן

כרטיס מסך לגרפיקאי

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך הכי מתאים לגרפיקאי שמשתמש ב- photoshop ו- 3ds max ?

פורסם

QUADRO

פורסם

ואם תיתן לנו תקציב ותגיד באיזו תושבת הלוח שלך תומך (AGP או PCI-E) אולי גם נוכל להמליץ לך על אחד.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי תומך בתושבת של pci-e התקציב כרגע 3500 ש"ח

פורסם

QUARDO זה הכרטיס :xyxthumbs:

רק לא יודע מה כל כך טוב בו :P ואיך הוא יכול לעזור לגראפיקה דו מימדית...

שמעתי שהם עולים בי ה5 ל10 אלף אם אני לא טועה ::)

פורסם

לאו דווקא בין 5 ל10K, האמתי שאני לא בקיא בquardo models אז חכה עוד 5 דק' מישהו יעזור לך...

פורסם

QUARDO (הכי טוב בסידרה)יציג ביצועים יותר טובים במשחקים ותוכנות כמו 3DMARK מאשר נגיד 7800GTX ???

(סתם שאלה לא קשורה)

פורסם

QUARDO (הכי טוב בסידרה)יציג ביצועים יותר טובים במשחקים ותוכנות כמו 3DMARK מאשר נגיד 7800GTX ???

(סתם שאלה לא קשורה)

QUADRO זה רק לגראפיקה מתקדמת D3 וD2 הוא יהיה פחות טוב במשחקים המחיר נע בין 5K-15K

הכי טוב זה QUADRO FX 4500:

39549-quadrofx_4500.jpg

פורסם

QUADRO זה לא כרטיס למשחקים הוא כרטיס חיה פשוט הוא יותר מדי חזק למשחקים וזאת בגלל שהוא מתוכנן לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד מאוד כמו 2048 על משהו בקיצור הוא לא טוב למשחקים זה לגרפיקאיי תלת מימד!

פורסם

QUADRO זה לא כרטיס למשחקים הוא כרטיס חיה פשוט הוא יותר מדי חזק למשחקים וזאת בגלל שהוא מתוכנן לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד מאוד מאוד כמו 2048 על משהו בקיצור הוא לא טוב למשחקים זה לגרפיקאיי תלת מימד!

או שסתם בא לך 8 LCD בחדר אז קונים אותו ומחברים הכל ::)

בכללי הוא די חלש במשחקים ו7800GTX יותר חזק ממנו במשחקים(ד"א יש משחקים שפועלים על 2048 אז זה לא קשור)

הבעיה אני אישית לא ראיתי מבחנים של כרטיס משחקים VS כרטיס גראפיקה כי זה פשוט משהו שונה בכלל :nixweiss:

פורסם

איך QUARDO יכול להיות טוב יותר ב 2D?

גם כרטיסי מסך רגילים יכולים לעבוד ברזולוציה 2048*1536 ב2D ויותר...

פורסם

או שסתם בא לך 8 LCD בחדר אז קונים אותו ומחברים הכל ::)

ואיך תעשה את זה עם שתי יציאות DVI בלבד? :s07:

פורסם

ואיך תעשה את זה עם שתי יציאות DVI בלבד? :s07:

מפצלים

פורסם

ואתה אתה תיראה את אותה תמונה :s07:

KYSG יש לי הצעה בשבילך.

אולי במקום לדבר שטויות בפורום תקח לעצמך חופשה מכתיבה ופשוט חודש שלם רק תקרא פה תראדים.

אתה תלמד הרבה ולא תטעה פה אנשים. סבבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים