עבור לתוכן

מתלבט בין זכרונות.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתלבט בין זכרונות למחשב שאני הולך לקנות (pure gaming) והתלבטתי בין המודולים הבאים:

PQI PC3200 DDR 400MHz 2048MB Dual-Channel (2x1024) Black Mirrored Copper 3-4-4-8

Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual-Channel 1.5-2-2-5

עכשיו היתרון ב-PQI זה קודם כל שזה 2GB, מה שאמור להיות הרבה יותר אפקטיבי במשחקים כמו BF2 ו-FEAR, וגם עולה פחות מ-1GB של Geil, אבל התזמונים שלו לא משהו ואני הולך לעשות אוברקלוק למעבד (3800+ / 4400+) ופה ה-Geil לוקחים, אולי הצ'יפ לא משהו (BH5 ולא TCCD) אבל בניגוד ל-PQI התזמונים טובים בהרבה יותר לאוברקלוקינג, רק שהם עולים 100 שקל יותר וזה רק 1GB.

HELP ME :nixweiss:

פורסם

ה BH5 לא רעים בכלל באוברקלוק, ואתה אומר "רק" GB1 כאילו שזה לא מספיק.. זה מספיק ולא צריך יותר מזה (כרגע) -(ואל תקשיב לכל המושפעים שחושבים ש 2 ג'יגה זה טוב)

קיצר לך על ה- Geil.

אה וכנס לזה:

http://legionhardware.com/document.php?id=463

פורסם

ה BH5 לא רעים בכלל באוברקלוק, ואתה אומר "רק" GB1 כאילו שזה לא מספיק.. זה מספיק ולא צריך יותר מזה (כרגע) -(ואל תקשיב לכל המושפעים שחושבים ש 2 ג'יגה זה טוב)

קיצר לך על ה- Geil.

אה וכנס לזה:

http://legionhardware.com/document.php?id=463

מושפעים... בטח

תביא לי בנצ' אחד שמוכיח שאין הבדל (או הבדל קטן) בין 1GB ל 2GB, לפחות ב F.E.A.R וב BattleField2

הבנצ' שהבאת לא טוב

א. איזה גיימר משחק על 800x600 או 1280x1024?

מינימום זה 1600x1200

ב. זה DDR2, וזאת לא מערכת AMD

BlackSheep

תצטרך להתפשר על אחד מהם, או OC או נפח

או לקחת Crucial Ballistix או אחד מאלה

פורסם

ברור שיהיה הבדל כמו שיהיה הבדל בין 2GB ל 4GB אבל זה הבדל מיזערי. חוצמיזה שלאוברלוק עדיף לו ללכת על הזיכרון של Geil.

פורסם

בוודאי שלאוברקלוק יהיה עדיף 1GB זאת לא שאלה

אבל יש הבדל רציני בין 1GB ל 2GB, במיוחד במשחקים כבדים כמו BattleField2 ו F.E.A.R

להזכיר לך המשחקים הולכים ונהיים כבדים ולא הפוך

ככה שלאט לאט יותר ויותר משחקים ירוויחו מקיום 2GB

אם אתה רוצה להוכיח שההבדל קטן אז תביא בנצ' שמוכיח

פורסם
  • מחבר

ברור שיהיה הבדל כמו שיהיה הבדל בין 2GB ל 4GB אבל זה הבדל מיזערי. חוצמיזה שלאוברלוק עדיף לו ללכת על הזיכרון של Geil.

אבל זה לא אוברקלוק גדול, זה בסה"כ להעלות ב-200MHz אם אני קונה 4400+ או 400MHz אם אני קונה 3800+.

פורסם
>:(
פורסם
  • מחבר

אה ובקשר ל-Ballistix, יש אותם לחבר שלי והוא אמר שהוא מתחרט שהוא קנה אותם אפילו בגלל שהם עושים בעיות עם הביוס בלוחות של DFI.

פורסם

לא מבין אותך קודם^^^אתה אומר שאין הבדל ובהודעה הבאה שלך אתה אומר שיש :screwy:

אני לא אמרתי שאין הבדל

אה ובקשר ל-Ballistix, יש אותם לחבר שלי והוא אמר שהוא מתחרט שהוא קנה אותם אפילו בגלל שהם עושים בעיות עם הביוס בלוחות של DFI.

שמעתי על בעיות עם Hynixים אבל לא עם Ballistix

בכל מקרה זה ידוע שכל צ'יפסט יש לו את ה"צ'יפ האהוב" שלו שאיתו הוא מגיע הכי רחוק

ב nF4 של DFI זה ה TCCD/TCC5 / BH-5

פורסם

אני לא אמרתי שאין הבדל

שמעתי על בעיות עם Hynixים אבל לא עם Ballistix

בכל מקרה זה ידוע שכל צ'יפסט יש לו את ה"צ'יפ האהוב" שלו שאיתו הוא מגיע הכי רחוק

ב nF4 של DFI זה ה TCCD/TCC5 / BH-5

עזוב למדתי עכשיו 4 שעות> :silly::s07::kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב אז החלטתי ללכת בסוף על ה-PQI, האוברקלוק יהיה ממש קל ואני גם הולך לקנות גם קירור Zalman CNPS9500 אז בכלל =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים