פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים יש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים).זה הדגם: AIWA - NSX-5222רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?!יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי).מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים).יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! ??? ??? ???תודה לכל העוזרים!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים א. אתה לא יכול להיפרד מהמערכת עצמה.ב. אם יש לך מצב Aux או Phono או כל מילה אחרת שמתארת את המצב הזה אמורות להיות לך מאחורה שתי כניסות RCA. קנה כבל PL ל-RCA וחבר.ג. אם אין לך את המצב המתואר בסעיף ב קנה כבל PL ל-PL או PL לבננה וחבר לכניסת ה-Mic במערכת אך דאג לשים את המערכת על מצב טייפ.ד. זה שייך בכלל לפורום אודיו וקולנוע ביתי.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE...מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן!לא הבנתי מה שאמרת...אני מסובך עם השמות האלה!מה שכתבתי לך זה המקום?!ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מזהה את זה?זה פועל רגיל?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים החיבור שכרגע הרמקולים של המחשב מחוברים אליו נקרא MINI-PLוהחיבור במערכת שלידוי כתוב AUX נקרא RCAמספיק לך לקנות כבל MINI-PL לRCA(יש בהום סנטר, וכאלה) ולחבר אותו לחיבורים הנ"ל.מבחינת המחשב זה אותו הדבר, במערכת תצטרך להעביר אותה למוד המתאים(בטח יש מקדימה כפתור, ש..(כן שוב) כתוב עליו AUX)
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר החיבור שכרגע הרמקולים של המחשב מחוברים אליו נקרא MINI-PLוהחיבור במערכת שלידוי כתוב AUX נקרא RCAמספיק לך לקנות כבל MINI-PL לRCA(יש בהום סנטר, וכאלה) ולחבר אותו לחיבורים הנ"ל.מבחינת המחשב זה אותו הדבר, במערכת תצטרך להעביר אותה למוד המתאים(בטח יש מקדימה כפתור, ש..(כן שוב) כתוב עליו AUX)תודה רבה אחי!יש מקדימה לחצן שכתוב עליו וידאו/אוקס...זה בטוח יפעל עם כרטיס הקול המובנה שלי? (ישן...)וכמה עולה כבל כזה?!יש תמונה?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים חבר שלי קנה כזה 3 מטר עלה לו 20 שקל.זה יפעל עם כל כרטיס קול אך בשביל שאני לא יקח סיכון, מה-20 שנה האחרונות.והלחצן הזה אכן ינגן לך את הפלט של המחשב.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר חבר שלי קנה כזה 3 מטר עלה לו 20 שקל.זה יפעל עם כל כרטיס קול אך בשביל שאני לא יקח סיכון, מה-20 שנה האחרונות.והלחצן הזה אכן ינגן לך את הפלט של המחשב.סבבה - זול לגמרי...זה מלפני 5 שנים ככה שזה יפעל נראה לי...ואיך הכבל נראה?! - כי למחשב זה חיבור אחד ולמערכת זה שניים (ימני ושמאלי) או שאני טועה?וצריך להתקין את זה או משהו?! לחפש דרייברים? או שזה אוטומטי יזוהה בXP?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתה רק צריך לחבר את צד ה-PL במקום איפה שאתה מחבר רגיל את הרמקולים למחשב ואת השניים האחרים למערכת, לכן אין צורך בשום התקנה מיוחדת.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים ככה הוא אמור להיראותhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221והחיבור כמוש אתה רואה ה"צד עם השתי חיבורים" (RCA) למערכתה"צד עם החיבור אחד" (PL) לכרטיס קול במחשבואתה לא צריך כלום חוץ מהכבל תהנה
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אם אין לי במערכת שום חיבור בשמות שאמרתם והיציאה היחידה שיש בו היא לאוזניות מקידמה... מה עושים?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים ג. אם אין לך את המצב המתואר בסעיף ב קנה כבל PL ל-PL או PL לבננה וחבר לכניסת ה-Mic במערכת אך דאג לשים את המערכת על מצב טייפ.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים איפה שיש את החיבור של האדום והלבן כתוב מלמעלה MD.האם זה חיבור ה-RCA שהתכוונת?
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים איפה שיש את החיבור של האדום והלבן כתוב מלמעלה MD.האם זה חיבור ה-RCA שהתכוונת?ייתכן, מוזר מה אומר ה-MD.ישנה הסתברות אך לא גבוהה ששני חיבורים אלה משמשים כיציאות או ככניסה לפטפון ואז הם לא מתאימים לשימוש זה.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים בחוברת הוראות כתוב שזה "לחיבור רכיב אנלוגי אפשרי (נגן MD וכדומה)"אם זה לא חיבור RCA אז איזה עוד אופציה יש לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.