עבור לתוכן

האנטי וירוס האולטימטיבי

Featured Replies

פורסם

אני שוקל להחליף אנטי וירוס. עד היום הייתי עם פנדה אנטי וירוס שמשולב עם הפיירואל ואני מאוד מרוצה ממנו עד שכבר נמאס לי אחרי ששמתי לב שהוא מאט לי את כל המערכת גם כשהמחשב עולה. ניתקתי כל מיני שטויות וסריקות שזה עושה בהתחלה אבל עדיין, יש קובץ מערכת שתופס 30K בשם Avengine ופתאום אני קולט האקספלורר על 50K וה SVCHOST על 50 K.

אני מחפש את האנטי וירוס האולטימטיבי לקנייה [" "] ועדיף שישלב בתוכו גם פיירואל כי אין לי עצבים לשתי תוכנות... מה עדיף - משולב או בנפרד? כי גם שתי תוכנות נפרדות יתפסו יותר משאבים, לא?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

לא ענו בדיונים האלה על השאלה.

פורסם

אין משולב טוב

טוב כל תוכנה לבד

ולמרות שאני יכול לתת לך את ההמלצה שלי

אני לא אעשה את זה

כי אני מעוצבן על אנשים כמוך

יש חיפוש

טחנו את נושא האנטי וירוס מיליון פעם

גם על פיירוול יש לא מעט דיונים

חפש!!!!!

פורסם
  • מחבר

אבל חיפשתי :-\

התקנתי קספרסקי עם הפיירואל שלו [יש לי את התוכנהSystem Mechanic 5 Professional אז יש אופציה לשתי התוכנות האלה אבל בגלל שהיה לי פנדה אז לא התקנתי...]

בקיצור אני אסכם את ההתרשמות שלי - לא יודע בקשר להגנה משום ששתי התוכנות לא מצאו לי וירוסים או כל דבר אחר דומה אך אני חייב לציין שהסריקה של הקספרסקי יותר איטית בהרבה! אבל ממש הרבה מהסריקה של הפנדה - לא יודע אם זה בגלל שהחיפוש יותר יסודי זה כבר לשיפוטכם.

הוינדאוז היה מוכן תוך יותר מדקה לעבודה מאז ההפעלה של המחשב כשהייתי עם פנדה ועכשיו חצי דקה [כל זה עם עוד 7 תוכנות שאני מעלה בהפעלה של הוינדאוז אז זה לא שרק האנטי וירוס והפיירואל עולים לבד בהתחלה...]

התוכנות תופסות בקושי 25K ביחד אז זה סבבה...

רציתי לדעת כמה זה תופס לשאר המשתמשים פה? אני משתמש בגרסה מספר 5, יש חדשה יותר?

נ.ב.

בנוסף לכל מה שאמרתי אני חייב להוסיף שאנטי וירוס של פנדה בהרבה יותר נוח ויפה מהקספרסקי אבל זה ממש שולי.. אישית, לי לא אכפת.

פורסם
רציתי לדעת כמה זה תופס לשאר המשתמשים פה?

לי זה תפס 20K בערך אבל עם חשוב לך הזיכרון תישתמש בנוד32 שלוקח אצלי 1K !!!!

אני משתמש בגרסה מספר 5, יש חדשה יותר?

לא.

נ.ב.

בנוסף לכל מה שאמרתי אני חייב להוסיף שאנטי וירוס של פנדה בהרבה יותר נוח ויפה מהקספרסקי אבל זה ממש שולי.. אישית, לי לא אכפת.

סבבה, בכל זאת כל מה שמעוצב לוקח הרבה מאוד משאבים! וזה מבאס במיוחד עם המחשב חלש. :-\

פורסם
  • מחבר

התקנתי נוד32 אבל זה תופס לי 18K!!! איך זה יכול להיות?

יש לי  nod32krn.exe שתופס 18,000K

ויש nod32kui.exe שתופס 636K

מה זה כל אחד?

אני אשאר עם הנוד32 הוא יותר טוב מהקספרסקי לפי איך שאני הבנתי מהרוב פה וגם לדעתי הוא יותר נוח

פורסם

תיקח נוד זאת התוכנה הכי קלה שיש קספרסקי ממש ממש כבד

קיצר קח נוד!!!

פורסם
  • מחבר

אבל במנהל המשימות רשום לי שהנוד לוקחת לי 18,000K שזה כמעט כמו הקספרסקי אז למה כולם מתלהבים ממנה ומהקלות שלה?

פורסם

NOD32/KASPERSKY אותו רמה +- (ואם היית עושה חיפוש וחופר קצת בדפים היית מוצא תשובה להכול)..

יש כאלה יעדיפו תוכנה X (מאגר של וירוסים יותר גדול וכו.) וכאלה שיעדיפן דווקא את התוכנה השנייה (ברמת העיקרון וכמו שראית הם +- אותו הדבר..)..

פורסם
  • מחבר

אבל כולם אומרים שהנוד ממש קל ! למה? הוא כמעט אותו דבר כמו הקספרסקי ... אולי אצלי הוא לא טוב או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים