פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר הבנתי שיש נתבים עם יציאות USB שאפשר לחבר אליהם מדפסת וככה בעצם המדפסת משותפת בנתב ואין תלות במחשבים...תקנו אותי אם אני טועה....ובבקשה אני חייב המלצות על נתב כזה או אחר (קווי) אני קונה נתב או מחר או בסוף שבוע...
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ^^^נתב מעולה...לאחר שתחבר את המחשבים לנתב השאר זה ממש לא בעיה.... פשוט מגדירים דרך הווינדוס XP את הרשת בצורה רגילה דרך האשףובמחשב של ה 98 אפשר להתקין את הרשת בעזרת דיסק התקנה של ווידוס XP (מסבירים על זה במצגת הסיום של האשף בווידוס XP) פשוט וקל...
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר ראיתי אותו באתר של EDIMAX ונראה לי שאני ילך עליו...לגבי הדיסק של XP יש לי בעיה... יש דרך אחרת להגדיר...?ואיזה מחברים אני צריך RJ45 או RJ11???
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים RJ11 זה טלפוןRJ45 זה רשתלא צריך שום אשף ושום דיסקטסה"כ צריך להגדיר את הראוטר לפי החוברות הוראות/הוראות באינטרנט ולהגדיר את כל המחשבים לקבל IP אוטומטי.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר סבבה מקווה שאני יצליח ושני המחשבים יוכלו לגלוש בהנה באינטרנט...טוב אני יקנה הכל ואם יהיו שאלות נוספות אני ישאל כאן...תודה שוב לכל העוזרים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.