פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GTאז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש.נ.באני לא היתי בטוח אם לכתוב דברים אלה בפרום זה או בפרום עזרה טכנית אבל מאחר ובעיות אלה קשורות לתצוגה ואולי גם לכרטיס מסך רשמתי את זה פה.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר כן בטח הורדתי מחדש והתקנתי את הדריברים הכי חדשים של הכרטיס והעידכון האחרון של המישחק. הבעיות גם קרו לי אחרי שהורדתי עידכון ואחרי כמה זמן עוד עידכון. אגב אני לא מבין בדברים האלה יש מצב שהספק כוח עושה לי בעיות ואם לא מזה עוד יכול להיות? :nixweiss:
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לא רק שהוא לא באוברקלוק גם שום חלק אחר במחשב שלי לא. @?@? אולי הבעיה היא במסך? : אולי
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לא נראה לי שזה המסך תנסה לשים את הדריור הקודם ותיבדוק טמפ' של הכרטיס במאמץ אם כל זה בסדר אז הצינורות שלך פגומים
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אני יודע שזה קצת מוזר אבל קרה לי פעם אותו דבר!תמחק את הדריוורים של לוח האם ותתקין את הכי חדשיםאם לא עזר תנסה מסך אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.