עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיסי מסך..

Featured Replies

פורסם

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים

ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך

ASUS

GIGABYE

ועוד כל מיני

אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT)

אז מה ההבדל בעצם??

תודה..

פורסם

ההבדל הוא בחבילת הדיסקים והדברים שבאים בקופסה (באנדל-BUNDLE), וכשמדובר ב ASUS גם במחיר [*אהם*שודדים*אהם*]

פורסם

כל עוד הליבה זהה אין שום ואני מדגיש שום הבדל שבעולם בין כרטיס של אסוס לכרטיס של לידטק לכרטיס של ג'יגהבייט... ההבדל היחיד הוא מה שנקרא ה"באנדל" שזה אומר גוף הקירור שהחברה מחליטה ליישם על הכרטיס, ובנוסף חברות מסויימות מעלות את המחיר בכ100 שקלים ומבצעות המהרה קטנה לכרטיס (לדעתי מיותר אבל בשביל עוד 100 שקל... לכאלו שלא יודעים לעשות אוסי) בכל מקרה הבאנדל כולל דיסקים של משחקים לפעמים, כבלים שונים ליציאות שונות וכדומה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הכרטיסים אותו דבר מומלץ כמובן יותר לקנות מי חברה איכותית ומוכרת,יש כמה הבדלים בין החברות:

1.מחיר

2.מהירות שעון/ליבה כי יש די הרבה חברות שעושות OC לכרטיסים שלהם

3.אמינות

4.באנדל(משחקים,תוכנות,כבלים)

5.אחריות

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם

1. מה זה ליבה?..

2. אז מה הכי טוב לדעתכם? :lol:

פורסם

טוב תודה לכולם

1. מה זה ליבה?..

2. אז מה הכי טוב לדעתכם? :lol:

1.ליבה זה המעבד של הכרטיס מסך

2.מחיר,באנדל

פורסם

אני אישית אוהב GB, בגלל הבאנדל, בגלל התוכנות המקלות על החיים כמו Vטונר וצריבת ביוס ...

פורסם

dufuS,

זה תלוי באיזה מחיר אתה משיג כרטיס מסויים.

לדעתי הבאנדל של הלידטק הכי שווה, אחריו ה- eVGA, המחירים בדרך כלל באותו טווח למעט אסוס (כבר ציינתי למה..)

בקשר ל-eVGA ראיתי שיש לו 2 גרסאות:אחת שכוללת את BF2 ואחת שלא, כמובן שהתייחסתי לזאת ש*כן* כוללת את המשחק, אחרת כבר אפשר לפסוח עליו.

פורסם

dufuS,

זה תלוי באיזה מחיר אתה משיג כרטיס מסויים.

לדעתי הבאנדל של הלידטק הכי שווה, אחריו ה- eVGA, המחירים בדרך כלל באותו טווח למעט אסוס (כבר ציינתי למה..)

בקשר ל-eVGA ראיתי שיש לו 2 גרסאות:אחת שכוללת את BF2 ואחת שלא, כמובן שהתייחסתי לזאת ש*כן* כוללת את המשחק, אחרת כבר אפשר לפסוח עליו.

תלוי גם איזה דגם אבל יש בחדשים של EVGA גם OC(לא שזה שווה משהו כי אפשר לעשות את זה תוך כמה דקות)שזה עוד גרסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים