פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים בוא נתחיל עם זה שחישוב דציבלים לא עושים בעזרת חשבון לינארי.בוא נסביר לך את זה ככה..(אני לא יתחיל עם נוסחאות...)נגיד יש לך מאוורר שעושה רעש של 45 דציבלים אחד של 42 דציבלים ואחד של 40 דציבלים כמות הרעש שתישמע תיהיה 45 דציבלים כי המאווררים בעל הרעש הקטן יותר יבלעו בתוך ה45 דציבלים.באמת?!מה אתה מנסה ללמד אותי עכשיו דברים שאני יודע כברבכל אופן המארז שלך מרעישאם לא בשבילך ,בשביל אנשים שלא יכולים לסבול רעש הוא אפילו יותר ממרעישאם אתה מסתדר עם זה יפה לךתתחדשאני לא אומר שהמארז לא טובאני רק אומר שמי שמפריע לו רעש צריך להחליף לו את כל המאווררים..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר טוב שלא חזרת אחרי ג'יגה בוטבקיצור את החוליה החלשה לא שומעים.שים לב שהוא עידכן את ההודעה ואני התחלתי ליכתוב את שלי לפני שהוא התחיל לעדכן!אל תדבר סתם!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מספיק לריב, קיבלנו 54 & 51 db (תלוי איפה מודדים), שזה די הרבה, למי שזה לא מפריע, הלוואי עליי, למי שזה כן מפריע משתתף בצערך, עכשיו, מה אמרנו בקשר למארז?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים בואו לא נתחיל לריב פה ונחזור לנושא התרדתודה לvoid על הסיקור וvoid אם קראת את הציטוט שהבאתי למעלה אתה רואה שיש גם ביסוס לזה שהמארז מרעישאני מזמין אותך גם להכנס לאתר של sunbeam לראות בלינקים שהם נותנים שם ל review's על המארז ותשים לב שבכל review רושמים במינוסים שהמארז מרעיש..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר תשמע לא כל האנשים בעולם שומעים באותה עוצמה כניראה השמיעה שלה חדה ואצלי עור התוף דפוק :lol: ובחזרה לנושא! ~~
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לחבר שלי יש גם את הטרנספורמר והוא לא רועש דווקא דווקא דיי שקט יש כאלה כנראה שבאים עם מאוררים רועשים. מארז מדהים,למחשב הבא אני קונה אותו
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אבל שימו לב לדבר אחדהם מדדו מ 18 אינץ', במילים אחרות 45.72 ס"מבד"כ המדידה מתבצעת מטר מהמארז (כמו אצל SilentPCReview למשל)
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר חחח איזה תותח מאיפה תמביא תמידע הזה ברגע האחרון קיצר לי זה לא מרעיש ואפילו שקט אז אני ימליץ עליו כמארז שקט זהו
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים חחח איזה תותח מאיפה תמביא תמידע הזה ברגע האחרון קיצר לי זה לא מרעיש ואפילו שקט אז אני ימליץ עליו כמארז שקט זהו זה כתוב שחור על גבי לבן (או על גבי הרקע זה לא משנה) "When the side panel fan is activated we see another degree °C lower in CPU temp, while Video card temp now enjoys a 3°C reduction. This is however definitely not without a noise penalty; about 3 dBA increase when measured 18" from front of the case at 51.4 dBA while the noise from the side panel (18" away) registered 54.5 dBA from my digital sound meter." מקור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1004&articID=256 במטר בודד יש 39.3 אינץ' הייתי מתפשר גם על יארד (91.44 ס"מ) שזה 36 אינץ', או 3 פיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.