פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים המשחק מגיע ב 2 דיסקיםמה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני?התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השניגם כשמשחקים זה לא מבקש אותומה ההבדל?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זה קשור למשימות בסינגל פלייר!אחד הדיסקים זה למשימות של הרוסים והשני לאמריקאים!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים ואי נוסטלגיה.. וכמו שאמרו, אחד למשימות של הובייטים ואחד למשימות של האמריקאים...יש את זה אצל דוד שלי..העלתם בי זכרונות, אני חושב שאני אלך לבקש ממנו את זה...
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים רק אם אתה רוצה לעשות את המשימות של הרוסים וגם של האמריקאים.אם אתה רוצה רק של הרוסים או רק של האמריקאים תתקין רק אחד מהם.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אני חוזר על מה שאומר אבל שיהיה היה לי את זה אחרי שאתה רוצה להתחיל עם הרוסים נראה לי הוא מבקש את דיסק 2 אתה מכניס וממשך לשחק מימנו
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לחא צריך לתקין פעמייםתתקין פעם אחת ותשחק כל פעם עם דיסק אחר בהתאם למשימות שאתה בוחר
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לא צריך להתקין פעמיים, פשוט כשאתה משחק כסובייטים מכניסים את הדיסק של הסובייטים וכשמשחקים כאלייס-הדיסק של האלייסאז סימפל אז דאט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.