עבור לתוכן

רוצה לרכוש נגן MP3 עוד כמה ימים אבל צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן..

תודה מראש.

פורסם

שלום רב!

אכן שוק הנגנים מוצף בנגנים טובים ופחות טובים (שלא לומר גרועים), יקרים יותר ויקרים פחות.

אני קניתי לאחרונה נגן של חברה גרמנית בשם TERKSTOR שפחות מוכרת בארץ משום-מה.

הדגם שאני קניתי נקרא I BEAT ORGANIX והוא קיים בגרסאת 1 ג'יגה או חצי ג'יגה בארץ.

קניתי אותו לאחר סקר שוק ושמיעה של מס' רב של נגנים, יש לציין שאפשר לשמוע אותו במשרדי היבואן "אלודה" (ליד עזריאלי)

לפני שקונים, וזה היה השיקול המכריע בבחירה, כי רוב הנגנים נמצאים באריזת ווקום ואין אפשרות לפתוח אותם.

אין צרוך לציין שזהו נגן איכותי ביותר ששיש בו כל כל מה שרותים בעצם : קטן מימדים עם גוף מסיבי, עברית, אוזניות איכותיות של סייניזר, רדיו, רשמקול,

דפדוף נוח בשירים (שמוצגים בעברית כמובן) וגם טעינה חשמלים מה-USB , זמן שמיעה של בין 15 ל-20 שעות לפי מה שבדקתי.

http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-organix.html

לגבי המחיר - הוא די גבוה יחסית לרוה הנגנים אבל שווה כל שקל - גרסת 1 ג'יגה עולה קצת יותר מ 850 ש"ח.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

פורסם
  • מחבר

למה יש לנגנים כל כך הרבה צורות שונות אני מדבר על נגני MP3 ראיתי כבר לפחות 3 סוגים..

יש הבדל משמעותי בניהם(מבחינת אכיות שמיעה או איחסוןו?)

פורסם

בטח שיש הבדל משמעותי, אמרת שאתה רוצה 512 עם תמיכה בעברית, מה התקציב שלך בערך?

פורסם
  • מחבר

בטח שיש הבדל משמעותי, אמרת שאתה רוצה 512 עם תמיכה בעברית, מה התקציב שלך בערך?

אני מוכן להוציא בן 150-280 שקל על הנגן..

הלכתי כבר על 512 תמיכה עברית+USB אני חייב דיסק כדי להעביר שירים מהמחשב לנגן וההפך ?

אפשר כמה תמונות של נגנים שונים של MP3?

(אני חושב שאחכה עוד כמה ימים עד שאני אדע יותר על הנגן המבוקש)

פורסם

בתקציב כזה לא תמצא משהו איכותי, סתם זבל סיני. אם אתה רוצה משהו שלא יתפרק אחרי חודשיים תאלץ להשקיע לפחות 450-500 שקלים.

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה לא תמצא משהו איכותי, סתם זבל סיני. אם אתה רוצה משהו שלא יתפרק אחרי חודשיים תאלץ להשקיע לפחות 450-500 שקלים.

האה ? כל החברים שלי קנו בסביבות ה 200-250 נגנים של 256-512 MB וזה מחזיק להם יותר משנה אח שלי קנה לפני כמעט שנה בIVORY בקצת פחות מ200 נגן MP3 של 256MB אני פשוט לא סומך על IVORY בגלל שקיבלתי מחשב דפוק ואני רוצה לברר יותר..

משהו טוב בסביבות ה250 משהו?

פורסם

אם אתה מסתפק בנגן כזה, אז לך קנה אחד (לא חושב שיש הבדל גדול בין הפירמות). אם יהרס, תמיד תוכל לקנות חדש. גם ב-250 לא תמצא משהו שווה לדעתי.

פורסם

בואנה נראה נגן ברמה

ועוד עם S MX300

פורסם
  • מחבר

ראיתי בזפ נגני MP3/MP4 מה זה MP4 במה זה יותר חדש מתקדם?

פורסם
  • מחבר

MP4 = Mpeg4 = DivX = סרטים.

אהה אוקיי אז בעצם כל נגן MP4 יכול לנגן גם סרטים?

מישהו יכול לתת לי לינק לנגן של 512MB? שיש בו תמיכה בעברית חיבור USB למחשב וזהו סוג פחות או יותר טוב?

(בפחות מ 250 ש"ח)

אם אתם מוצאים נגן של 256 אם אותם דברים תביאו גם לינק אני רוצה לעשות השוואה :)

תודה מראש.

פורסם

תבדוק בבאג אני ראיתי שהם עשו מבצע על הסנדיסק 1 גיגה שעולה 600 שקל יכול להיות שהם גם עשו מבצע על הנפחים היותר קטנים.

המחיר הוא מעולה כי באותו כסף אבא שלי קנה מחברה גנרית סינית בלתי ידועה גם אחד גיגה לפני מספר חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים