פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים כשמישהו יכוון לך אותו לראש נראה אותך אומר את זה ;D זה נשמע לי קרוב באופן מסוכן לאיום...
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים התבור הוא נשק חייתי.נראה כמו רובה צעצוע (ועל על פי המראה הוא גם שביר באותה מידה)אבל הוא רובה טוב, תוצרת הארץ, והכי טוב.... מודולרי, כך שגם שמאליים יכולים להשתמש בו ללא בעיה.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים התבור מאוד לא נוח בגלל היותו Bullpup, הוא לא מאפשר העברתו מכתף לכתף בקרב במקום סגור (closed quarters combat).כמו כן, הוא מחייב שימוש בשתי כתפיים וההדף הנוצר מהירי הוא גדול יותר.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים ממש לא. אקדח, כשאתה נושא אותו, פקטור חשוב מאוד זה נוחות. ואגב, הCZ2000, לדעתי הכי טוב.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים ..מממ.. אני לא מומחה גדול בנשקים, למען האמת אין לי ממש מושג בנשקים.אך האקדח של הבחור הגדול מסנאצ'.. נדמה לי קראו לו Eagle 45, בהחלט היה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיי.
פורסם 2002 באוגוסט 1723 שנים Eagle .50 12.7מ"מ קוטר של הקליע, קח סרגל ותראה מה הרוחב של זה נפוץ יותר ברובי צלפים ובתותחים נגד מטוסים (אם כי כדורים אחרים לגמרי, אבל אותו קוטר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.