עבור לתוכן

המלצה לראוטר

Featured Replies

פורסם

לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!!

ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר :

אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים :

Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744

Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738

TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759

זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט וקבצים ......

חשובה לי מעט גם קלות השימוש וההגדרה ......

את ההבדל בין שני האדימקסים אני יודע ( שבאחד אני לא אוכל לחברו לכבלים) אבל האם זה שווה להתאמץ עוד קצת ולקחת את הרגיל שבו אני אצטרך לחבר גם את המודם ?

ובמקרה שאני מחליט להשאיר גם את המודם לקחת ראוטר רגיל - האם ההבדל בהתקנה הוא משמעותי ?

פורסם

עם TRENDWARE האמת אף פעם לא עבדתי, אבל אני ממליץ שתשים עוד קצת כסף ותלך על 3COM.

פורסם

מנסיון שלי, אחרי שחיבלתי לעצמי ברשת קצת יותר מדי[ אני עושה כל מיני ניסויים על הרשת..אני נהנה מזה, ולומד מזה, ולהורים אין התנגדות]

הגעתי למסקנה שזה לא יותר מדי מסובך להגדיר את האינטרנט עם מודם חיצוני מהראוטר..אחרי שמבינים מה צריך לעשות פעם אחת, בפעמים הבאות זה בא בקלות..

עקרונית, זה אמור להתבצע רק פעם אחת, אני ילד מיוחד, אז יצא לי לעשות את זה כבר כמה פעמים... :lol:

בכל מקרה, כדי לא להיות מובגל לתשתית אחת, אני ממליץ לך לקחת אחד לא משולב עם מודם, זה לא מאוד מורכב להגדיר את ההתחברות, וגם באחד שמשולב עם מודם, אני די בטוח שגם בו יש הגדרות מסויימות, כמעט כמו באחד שלא משולב.

פורסם

מנסיון שלי, אחרי שחיבלתי לעצמי ברשת קצת יותר מדי[ אני עושה כל מיני ניסויים על הרשת..אני נהנה מזה, ולומד מזה, ולהורים אין התנגדות]

הגעתי למסקנה שזה לא יותר מדי מסובך להגדיר את האינטרנט עם מודם חיצוני מהראוטר..אחרי שמבינים מה צריך לעשות פעם אחת, בפעמים הבאות זה בא בקלות..

עקרונית, זה אמור להתבצע רק פעם אחת,  אני ילד מיוחד, אז יצא לי לעשות את זה כבר כמה פעמים... :lol:

בכל מקרה, כדי לא להיות מובגל לתשתית אחת, אני ממליץ לך לקחת אחד לא משולב עם מודם, זה לא מאוד מורכב להגדיר את ההתחברות, וגם באחד שמשולב עם מודם, אני די בטוח שגם בו יש הגדרות מסויימות, כמעט כמו באחד שלא משולב.

אני מסכים. ראוטר משולב עם מודם ADSL מגביל אותך. מה אם מחר HOT ייצאו במבצע מטורף ותרצה לעבור לכבלים?

פורסם
  • מחבר

עם TRENDWARE האמת אף פעם לא עבדתי, אבל אני ממליץ שתשים עוד קצת כסף ותלך על 3COM.

יש המלצה לדגם של 3COM ?

פורסם

OFFICECONNECT זה השם של הראוטר הביתי שלהם. לא משנה במיוחד איזה, הם פשוט יותר אמינים.

פורסם

Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K

הנתב הזה בסדר מאוד ומומלץ לרשת ביתית פשוטה,מה גם ההתקנה שלו והממשק שלו מאוד נוחים.

אם אתה לא רוצה אותו,תוכל ללכת גם על אפשרות של להביא מודם-רשת מבזק ואז להגדיר אותו לתצורת נתב ולהוסיף סוויצ.

פורסם

אישית אני אוכל הרבה מאוד קש עם הנתב הזה של אדימקס, ומאוד לא אוהב אותו.

הלינקסיס שיש לי מצד שני מצויין, אבל הוא גם אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

איזה נתב של לינקסיס ?? אולי ניקח את האח שלו לאא האלחוט .......

פורסם

WRT54G.

לא בטוח שיש לו אח זהה לא אלחוטי, ובדוק תמיכה ב L2TP אם אתה מתחבר בכבלים.

פורסם

שלום,

לי יש נתב של COMPEX , מאוד מרוצה מהקליטה והייציבות (עובד בממ"ד כמו גדול). יש לו גם 2 יציאות USB לחיבור מדפסת,דיסק קשיח ומצלמה. עם שרת FTP מובנה.

הדגם הוא : NP27G.

קניתי במשרדיה. היה לי לינקסיס והחזרתי אותו. הקליטה שלו פחות טובה וכך גם האופציות שלו. גם אין לו את 2 היציאות USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים