עבור לתוכן

סלט אותיות בעברית (מעודכן, עכשיו זה רץ מהר) !!

Featured Replies

פורסם

השיעמום השיעמום......

חדר 2  ;D

(אסקי בעברית חחחחח גרוע :silly:)

[attachment deleted by admin]

• תגובות 48
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המקורי בלועזית יותר טוב.... גם יש יותר אנשים (בכמעט כל החדרים כאן יש רק בן אדם אחד :kopfpatsch:) וגם האותיות הרבה יותר מגניבות

פורסם

מדליק!! כל הכבוד!

:xyxthumbs:

פורסם

יותר יפה צבעוני קצת ;)

פורסם

היה אחד כזה של זרעונים (SPERMS) רצים על המסך וכל אחד כותב מה הוא רוצה..למישהו יש לינק ?

פורסם
  • מחבר

חחח, איזה תגובות ישראליות (כיאה לזה שהשרת בעברית), אין מה להשוות את זה לזה של האמריקאי, גם כי זה ישראלי, גם כי זה התחלתי לכתוב את זה אתמול, גם כי פרסמתי את זה רק פה (ובבקשה לא לפרסם בעוד מקומות, לחברים אפשר להגיד, פשוט השרת הנוכחי לא בנוי להרבה עומס), אז ברור שאין עדיין הרבה אנשים.

עשיתי את זה בעיקר כפרויקט לימודי ללמוד כל מני טכנולוגיות, האמריקאי בנוי עם FLASH וכל מני דברים, אני רציתי בכוונה לעשות בלי FLASH, להראות שאפשר לעשות דברים כאלו גם בעזרת דפדפן נטו, בלי דברים חיצוניים...

פורסם

icebreak great work !

p.s.

if someone can come up with a nicer font (in several colours) please post it in here.

adding or changing fonts its just a matter of replacing the files.

פורסם

נחמד! :smile1:

היה קשה לתכנת? :P

פורסם
  • מחבר

לא ממש, עבודה של כמה שעות, הדבר היחידי שלא אני עשיתי זה הקוד של ה DRAG & DROP של האותיות עצמן (כי כבר היה משהו קיים שעושה את זה די טוב), החלק הכי פשוט לרשום היה ה BACKEND ב PHP שרץ על השרת, החלק שרץ בדפדפן לקח קצת זמן (במיוחד בקטע של לחשוב על איך לעשות את זה מספיק אינטרקטיבי, ועדיין די מעודכן אצל כולם ביחד), אבל גם את זה, הסתדרתי בסוף (אם כי הקוד לא מושלם, ואני מניח שאני ינסה לשכלל את זה קצת).

פורסם

המשחק עצמו ממש חמוד ומהנה, אבל האותיות עצמם זוועתיות, אין אפשרות לשנות את זה?

ברגעים אלו ממש עושה את דרכה אליך הביתה חולית מחסלים בוכרים בראשות יאבל. תהנה מהרגעים המעטים שנותרו לך. :pissed:

פורסם

ניסיתי לכתוב vga rulz , לא יצא אין מספיק אותיות... :s05:

sadadasd5qc.th.jpg

פורסם

התמונות אומרות הכל. (הייתי ממש משועמם)

פורסם

רגע, אז אתמול היו רק אנשים מפה?

אם ככה אז אני חייב התנצלות למישהו כי הוא כתב עדי ואני כל הזמן ניסיתיה להזיז את האותיות ז*ו*נ*ה שיהיו בסמיכות לא נעימה עם השם... :'(

פורסם

חח גדול 8)

פורסם

:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים