עבור לתוכן

כל כמה זמן אתם מחליפים מחשב

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב.

אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים.

ואתם ?

פורסם

אני אף פעם לא מחליף "מחשב", כל פעם אני מחליף רכיב אחד או שניים ככה שתמיד המחשב שלי IS UP-TO-DATE, לאט לאט כל הרכיבים מוחלפים וחוזר חלילה.

פורסם

המחשב הראשון שלי, שקיבלתי מתנה ליומולדת 6 לכבוד כיתה א', היה איתי עד סוף היסודי. גם ככה בקושי נגעתי בו.

בכיתה ז' קבלתי את הפנטיום 2 300 שלי שהיה אז פסגת הטכנולוגיה, עם וודו 3 של 16 מגה וכל שאר הממתקים.

עם המחשב הזה נכנסתי לראשונה לתחום המשחקים. הוא שרד אצלי שנתיים, ובכיתה ט' קניתי את המחשב השלישי שלי. גם הוא היה אז פסגת הטכנולוגיה, בערך, רק שהפעם, כראוי למחשב טכנאים, הוא הגיע עם ג'יפורס 2 MX. קורה.

את המחשב הנוכחי שלי קניתי בחופש הגדול שבין יא ליב. פעם ראשונה שקניתי מחשב מהכסף שלי, והרכבתי את המפרט לבד (וד"א המחשב הזה הוא הסיבה שנרשמתי לזון - לשאול כמה שאלות ולקבל המלצות למפרט).

מסתבר שאני טוב בזה, כי המחשב כבר בן שנתיים וחודשיים, ועם שדרוג אחד בלבד מ512 מגה זכרון לג'יגה, אין אף משחק חוץ מדום 3 שהוא לא מריץ על ההגדרות הכי גבוהות האפשריות.

את דום הוא מריץ חלק על הגדרות high ולא אולטרה היי.

אני לא רואה את עצמי משנה בו משהו בזמן הקרוב.

פורסם

אף פעם לא החלפתי רק משפר אותו רציני כל כמה שנים

פורסם

אני משדרג כל פעם מה שצריך

עוד מעט אני קונה 6600AGP ו-MX500.

פורסם

לא נראה לי שזה עובד בתדירות מסוימת, לפחות אצלי זה ככה..

כשהמחשב מתיישן, וכבר נוצר צורך במחשב חדש - אם התנאים מאפשרים אז קונים חדש.. זה קצת קשה להשאיר מחשב 'UP-TO-DATE' מכיוון שביום שני קנית את החדיש ביותר וביום שלישי יצא משו חדש וטוב יותר ממנו.. אז מנסים למצוא תאיזון.

פורסם

tני גם עובד בשיטת UP TO DATE לאט לאט כשהטכנולוגיות מתיישנות כמו שהולך לקרות עוד שנה אם נוכל נחליף..

פורסם

מחשב כל איזה 3 שנים... אבל שינויים קטנים יש מפה ועד מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים