פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPGהמאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ......אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר (ממה שהבנתי אתה מתכוון לכותרת) גבר אני צריך בדחיפות תשובה בקשר למאווררים ...תעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני חושב שהסידור בסדר גמור , רק בשביל אפקט קירור יותר טוב אתה תהיה חייב להעלות את המארז שלך בעזרת רגליים יותר גבוהות למארז, ותשים 2 מאוררים של 120 ממ על הרצפה נראה מה יקרא ;D.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר מצטער אחי אין לי תקציב !על הרצפה יש לי 1 של 96 והוא על ההארד דיסק ועוד אחד של 80 קלפי מעלה .....אחד על הדלת והוא מופנה ללוח + הקטן הזה שעל הלוחוכמובן את זה שעלה ה - CPU (זה שמוציא אוויר) זה מספיק ?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים החבוב הזה דיבר איתי ב ICQ נתתי לו רעיון לסידור המאוררים והוא אמר שהוא מצלם !את הכל ומעלה לאתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.